Színváltás: |
|
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.16 18:12:31 (V) 1035. |
Kb.12 éves koromban /41 éve/olvastam Fehér Szarvas/Borvendég Deszkáss Sándor/könyvét a Sziklás hegyek varázslóját.Ebben a könyvben a saját életét írja le,hogyan került ki Amerikába az indiánok közé és hogyan azonosult Velük.A másik nagy élmény Szürke Bagoly könyve /Két kicsi hód/,aztán szép lassan én is "indiánná"váltam. Egyébként Cseh Tamás indián indíttatása is innen való.Előbb utóbb Tamást is "becserkészem" a klubba ,akkor biztos mesél róla. Elég komoly gyüjteményem is van az indiánokról,amiket a nyugati parti kalandozásaim során szereztem be. |
|
Előzmény: 1034, Levente |
Levente | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.16 17:42:03 (V) 1034. |
Közben rájöttem, hogy rossz a válaszom, így visszavonom, és azt mondom, nem tudom. Közben én is kérdeznék valamit a kedves fórumozóktól, de ez inkább személyes kérdés: Mi másért rajongtok nagyon az Illésen kívűl? Én pl. "Az elsüllyedt világok" című rajzfilmért vagyok nagyon oda. Gyerekkorom másik meghatározó élménye, melynek újrafelfedezése halatmas katartikus élmény volt számomra. A hozzá kapcsolódó dolgokat is érdeklődvefigyelem, elsősorban azokat, amelyek a magyarhangokkal kapcsolatosak. |
|
Előzmény: 1033, Levente |
<< 1 >> |
|