Színváltás: |
|
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.21 20:34:35 (Szo) 11036. |
TIBI, INDIÁN! Még ha nem mondtátok volna, akkor is biztos lennék benne, hogy felejthetetlen élményben volt részetek. Fájó szívvel néztem a hiradó röpke bejátszásait.Ha valamilyen tv csatornán lesz közvetítés a koncertről és tudtok róla, kérlek osszátok meg velünk az infot, legalább ennyi jusson nekünk is az élményből. |
|
Előzmény: 11030, G.TIBI |
Csaba | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.21 12:43:49 (Szo) 11032. |
Csak csatlakozni tudok Tibor és Indián véleményéhez! Hihetetlen nagy élmény volt! Abban bíztunk, mikor láttuk a kifutót, hogy Jagger kijön/kifut rajta, de hogy az egész zenekart kihozzák és néhány méterről hallgathatom/láthatom őket, azt a legmerészebb álmomban sem gondoltam! | |
Előzmény: 11030, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.21 11:30:39 (Szo) 11030. |
Fantasztikus volt a tegnapi teltházas Rolling Stones koncert! Többször is magyar nyelven szóltak a közönséghez,a hatás nem maradt el. Lenyűgöző volt a látvány,és a technika. Ez egy igazi rock and roll show volt. Jó arányban voltak össze állítva a régi,és új dalok. Több inprovizációs rész is volt. Egy Illés klubba járó újság írótól kaptam a fülest, a "B" színpadról, amiről szürke bagoly is írt. Az 1995-s koncerten is kint voltam, de ez felülmúlta minden várakozásomat! Szerintem elképzelhető, hogy nem ez volt az utolsó koncert turné. Mindenki sajnálhatja aki nem tudott ott lenni. |
<< 1 >> |
|