Színváltás: |
|
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.17 21:22:56 (H) 11697. |
Csak ismételni tudom önmagamat: "Gyönyörű! De jó lenne Tini előadásában élőben hallani!!! Mondjuk október 5-én!" |
|
Előzmény: 11694, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.17 17:34:28 (H) 11694. |
Bródy másik új dalának a szövege Máshol és máskor (Somewhere, sometimes) Mikor meggyötört szíved összetört az volt a pokol Mégis hinned kell, téged vár egy hely máshol és máskor Gyere, jöjj velem, itt a két kezem hisz van még remény Hidd el, rád talál, és te akkor már úgy érzel majd, mint én Sokszor tévedtél, rosszul döntöttél de megbántad már és a boldogság, hidd el, rád is vár (csak) máshol és máskor Mert egy hű barát oly sok éven át mindig melletted volt És most téged kér, érezd, mennyit ér nem kell, hogy titkold Nem bűn a vágy, indulj felém ajtóm nyitva áll, csak jöttödre vár (ha) úgy érzel majd, mint én (ha) úgy érzel majd, mint én Soha ne add fel, igen tudnod kell hogy van még egy hely És a boldogság ma is téged vár (csak) máshol és máskor Mert én várok rád, mint egy hű barát ki melletted volt S zívem téged kér, érezd, mennyit ér nem kell, hogy titkold Nem bűn a vágy, indulj felém ajtóm nyitva áll, csak jöttödre vár (ha) úgy érzel majd, hogy Nem bűn a vágy, jöjj hát felém Szívem régen már csak jöttödre vár (ha) úgy érzel majd, mint én (ha) úgy érzel majd, mint én szívem csak terád vár |
<< 1 >> |
|