Színváltás: |
|
ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.10 16:53:09 (Sze) 1472. |
én körbe tudok kérdezni ismerős nyomdákban ha van már konkrét terjedelem és lapszám illetve szivesen írnék is az újságba aztán majd a cenzúra eldönti hogy belefér-e... |
|
Előzmény: 1460, ólomkatona |
ólomkatona | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.10 07:38:10 (Sze) 1460. |
Kedves umma! A fénymásolat is jó lenne elvileg, de akkor a képek minőséáge - hát hogy is mondjam finoman - enyhén szólva hagyna kívánnivalót maga után... Ezért a nyomdai változat lenne illdomos. Képek nélkül ez a lap szerintem nem lenne igazi. Csak így lehetne visszaadni egy-egy rendezvény, esemény hangulatát, még akkor is ha csak fekete-fehérek a fotók. Nyomdát ellenben lehet többet is nézni. Nem feltétlenül egyet. Nekem van kapcsolatom itt Miskolcon, akikkel évek óta dolgoztatok. Viszonylag olcsók és korrektek. Ettől függetlenül több helyről kellene árajánlat. Netán ha lenne klubtag, akinek van érdekeltsége nyomdában az nem lenne rossz. Hiszen akkor estelge nem számítabnénak fel munka díjat, mint ahogy én sem. Ezzel olcsóbb lehetne a lap. Én mit tudok vállalni? 1.) a mailban megkapott anyagokat betördelem. 2.) esetenként írok is a lapba. 3.) személyesen vagy ha nem miskolci lesz a nyomda akkor mailban a kész anyagot el tudom juttani az adott nyomdához. Ennyi röviden Szia gyógyulj meg hamar! Várom ám mások észrevételeit is! Mező (ólomkatona) László |
|
Előzmény: 1429, ummagumma |
<< 1 >> |
|