Színváltás: |
|
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.02.04 18:54:42 (Szo) 148. |
Üdv Messidor! Nem jelenthetem ki, hogy teljes mértékben egyetértek Veled, mert (szégyen, nem szégyen) az ún. komolyabb műfajokig nem jutottam el érettségben. Nekem már a Kőműves Kelemen is kicsit nehéz volt, sőt a Szerelmeslemez is. Ettől függetlenül elfogadom, hogy Levente az István után is remekműveket alkotott, de nem ítélhetem meg, hogy valóban így történt-e. Kicsit úgy vagyok, mint az öreg mama, amikor a templomból hazaért, és megkérdezte az ura, hogy mit prédikált a pap. "Hát azt nem tudom, de olyan szépen mondta...!" Végeredményben, mivel munkássága egybeforrott az életemmel (hű, de nagy szavak), én elfogadom, aztán majd döntsön róla az utókor. ) |
|
Előzmény: 137, Messidor |
Messidor | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.02.04 09:50:26 (Szo) 137. |
Sziasztok illésesek!Jó,hogy rátok találtam a Zikkurat honlapján,hála Ergának!Nagy rajongója vagyok az együttesnek,de mostanáig azt sem tudtam,hogy létezik a klub az FMH-ban.10-én megpróbálok én is ott lenni!Viszont hadd legyek rögtön az elején egy kicsit ünneprontó!Kíváncsi volnék a véleményetekre:szerintetek Szörényi Levente írt jó művet az István,a király óta?Mert szerintem az az után publikált darabjai nagyon unalmasak!(A Kiátkozottat nam láttam!)Én nagyon sajnálom,hogy a DALszerzéssel felhagyott,és mindenféle patetikus művekbe öli tehetségét,szerintem az volt az igazi erőssége,és nagyon hiányoznak a Szörényi-dalok!Csak én gondolom így vagy esetleg mások is?Kíváncsi lennék a véleményetekre!(Eredetileg a Zikkurat vandégkönyvében akartam ezt a témát felvetni,de úgy gondolon,ott nem lenne ildomos.Remélem,itt sem köveztek meg érte!) |
<< 1 >> |
|