Színváltás: |
|
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.03.21 20:16:25 (Szo) 16594. |
Vazze | |
Előzmény: 16593, Az Utolsó Európai |
Az Utolsó Európai | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.03.21 13:40:25 (Szo) 16593. |
Sziasztok! Szeretném közzétenni, hogy a Dúdolók duó jelenlegi formájában befejezi működését. Ez praktikusan azt jelenti, hogy én kiléptem a Dúdolókból, s a formáció jövőbeni működése többé már nem tartozik hatáskörömbe. Megragadom az alkalmat, hogy köszönetet mondjak mindazoknak, akik miatt az elmúlt két év számomra egy régen dédelgetett álom beteljesülése lehetett: - Köszönöm az Illés Klub vezetőségének, hogy felkaroltak minket, számos ízben lehetőséget adtak nekünk megmutatni, mit tudunk. Az ő jóindulatuk, támogatásuk nélkül ez a duó vélhetően létre sem jöhetett volna. Tibi, Indián, ti vagytok a legjobbak! - Szeretném megköszönni az FG-4, M.I.E.Z. és A.B.S.Z. zenekaroknak, hogy vendégeik lehettünk, s fellépéseinkhez technikai segítséget nyújtottak. Az A.B.S.Z.-nek külön köszönet a közös zenélésekért és a jó hangulatú bulikért... Nagyon jól éreztem magam veletek minden alkalommal. - Természetesen tisztelet és köszönet jár az Illés-Fonográf alkotóműhely valamennyi tagjának a remek dalokért, amiket a magunk szerény eszközeivel eljátszhattunk, és minden biztató szóért illetve építő kritikáért, amit tőlük kaptunk. - S végül, de persze nem utolsósorban szeretném megköszönni minden kedves "rajongónknak", szimpatizánsunknak a lelkesedést és segítséget, s mindenkinek a jelenlétét, aki akár egyszer is eljött meghallgatni minket. Mindig emlékezni fogok a fellépéseken Veletek átélt közös élményekre, s nektek köszönhetően lelkiekben jóval gazdagabban távozom, mint ahogyan érkeztem. Ezt is nektek köszönöm. Mint egyszerű zenerajongó természetesen továbbra is létezem, de mint a Dúdolók ex-gitárosa, azt kell mondanom: ég Veletek! |
<< 1 >> |
|