Színváltás: |
|
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.04.12 22:11:54 (V) 16708. |
Ne tessenek kinevetni szülőfalum környékén cicegének hívják. Van aki megsózza, van aki cukrozza |
|
Előzmény: 16698, benzol |
Bálint | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.04.12 21:30:53 (V) 16705. |
Én is inkább tócsninak ismerem, a lényeg az, hogy finom, én szeretem. | |
Előzmény: 16698, benzol |
svédasztal | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.04.12 14:43:02 (V) 16701. |
Látod, már megint tanultam valamit. És amikor a Kazal az emlékezetes borkóstolás-jelenetben azt mondja, hogy "Nem hajdináskodunk itt komoly t-t-tudományos borkóstoláson", akkor mire gondolt? | |
Előzmény: 16698, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.04.12 10:44:03 (V) 16698. |
Lapcsánka: Néhol tócsninak hívják (pl. mifelénk is), van ahol baré, meg még a jóég tudja, hányféle neve van. Alapértelmezésben krumpli az alapja. Ez esetben hajdina volt. Hajdina: Gabonafélének tartják, mivel a búzához hasonló elkészítési módjai vannak, lisztet is őrölnek belőle. Amúgy a keserűfűfélék családjába tartozik. De nem keserű egyáltalán. Tele van B vitaminokkal. ITT többet is lehet olvasni róla. Érdemes. Meg van egy http://hajdina.lap.hu oldal is, tele linkekkel. |
|
Előzmény: 16697, svédasztal |
svédasztal | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.04.12 02:49:51 (V) 16697. |
Micsodás micsodácskát? | |
Előzmény: 16693, benzol |
<< 1 >> |
|