Színváltás: |
|
ROCK DISZKONT | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.10.14 13:02:40 (Sze) 17663. |
MEGJELENT !!! Már kapható a Rock Diszkontban! Koncz Zsuzsa - Ha én zászló volnék... - DVD + CD Az elmúlt esztendők fergeteges koncertsikereit gyűjtötte össze Koncz Zsuzsa, hogy egy meglepő válogatással válaszoljon a 2008-as esztendő kitüntetéseire: az eddigi munkásságát elismerő Kossuth-díjra és a Príma Primissima díjra. Egyedül álló vállalkozás egymás mellé rakni, több mint egy évtized, különböző helyszíneken készült, felvételeit. A napra kész digitális technikának köszönhetően ezek - az időben egymástól távol eső - felvételek, egy közös élménnyé kovácsolódnak, egy óriási virtuális koncertet hoznak létre. Érdekesség az is hogy a képi és a hangzó anyag csak részben fedi egymást. Egyik másik dal a CD-n, vagy csak a DVD-n szerepel. Így a két korong műsora némileg különböző. A konzekvens szerkesztés érdeme, hogy a virtuális koncertek egy egészet alkotva, teljes élményt nyújtanak, képernyőn és hallgatás közben is. Koncz Zsuzsának lételeme a koncertezés. A személyes találkozás a közönséggel mindig inspirálóan hatott rá, és közönsége is várta ezeket, az alkalmakat. Szinte tapinthatóan van jelen a CD-n, és DVD-n ahogyan együtt él, lélegzik színpad és nézőtér. A figyelem, az együttérzés, az önfeledt részvétel, a mindent elsöprő öröm, megörökített pillanatait láthatjuk, hallhatjuk. A koncerteken jelenlévő közönség fontos szereplője a lemezeknek. A DVD-n 18 dal, a CD-n pedig 14 szerepel. Most kerül először kiadásra a '98-as duett lemez, a Csodálatos világ néhány dalának koncertfelvétele. Annak idején a magyar férfi élmezőny, - Zorántól Somlóig, Bródytól Cipőn át Tolcsvay Lászlóig - szerepeltek az albumon és ott voltak az emlékezetes BS koncerten is. A DVD tartalma: Egyveleg (Aréna, 2006) /1964, Rohan az idő, Mr.Alkohol, Színes ceruzák/ Bolyongok (BS, 1999) Amikor - Bródy Jánossal ((BS, 1998) Nekem az ég (Aréna, 2006) Ha így is szeretnél (BS, 1997) Csodálatos világ - Cipővel (BS, 1998) Ég és föld között (Erkel Színház, 2003) Szél hozott, szél visz el (Erkel Színház, 2003) Vándorcirkusz - Somló Tamással Becsület, rend (Erkel Színház, 2003) Ki nevet a végén (Aréna, 2006) Hajszálak - Tolcsvay Lászlóval (BS, 1999) Mennyi híd kell még (Erkel Színház, 2003) A város fölött (Aréna, 2006) Osztálykirándulás - Zoránnal és Presser Gáborral (BS, 1998) Szabadság - részletek (Aréna, 2006) Ha én rózsa volnék (Aréna, 2006) Miért hagytuk, hogy így legyen (Aréna, 2006) A CD tartalma: Ég és föld között (Aréna, 2008) Egyveleg (Aréna, 2008) /Szőke Anni balladája, Mit tegyen egy kisleány, Lehetett volna, Kis virág/ Amikor - Bródy Jánossal ((BS, 1998) Egyveleg (Aréna, 2006) /1964, Rohan az idő, Mr.Alkohol, Színes ceruzák/ Hajszálak - Tolcsvay Lászlóval (BS, 1999) Bolyongok (BS, 1999) Vörös Rébék (Aréna, 2008) Vándorcirkusz - Somló Tamással Levél a távolból Aréna, 2008) Csodálatos világ - Cipővel (BS, 1998) Ki nevet a végén (Aréna, 2006) Osztálykirándulás - Zoránnal és Presser Gáborral (BS, 1998) Szabadság - részletek (Aréna, 2006) Ha én rózsa volnék (Aréna, 2006) |
<< 1 >> |
|