Színváltás: |
|
svédasztal | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.16 11:56:59 (P) 2056. |
Én sem vagyok focirajongó. Ezzel együtt nem voltam ott az FG-4-en, pedig szerettem volna. A nem focirajongóknak ma Érden a helyük, ahol a NOcoMMent Akustic Band játszik. | |
Előzmény: 2048, szürke bagoly |
Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.16 09:32:05 (P) 2051. |
Na végre akadnak olyan férfiak is, akiket nem érdekel a foci. Mondjuk nekem nincs vele semmi bajom, elnézem egy ideig, csak... Akkor érdekel igazán, ha a magyar válogatott játszik. Ellentétben a focival, a vízilabdát miért nem említi senki?! Hát a mi fiaink játszanak, ráadásul sorra aratják a sikereket (lekopogtam). Tegnapi meccs: Magyarország-Románia: 14-6. |
|
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.16 08:02:30 (P) 2049. |
Sokan voltatok? A megrögzött rajongókon kívül is tetszett a népeknek a muzik? Lehet, hogy most jött el az ideje, hogy nyilvános helyeken Illés-Fonográfot játsszon valaki? Ez elég nagy dolognak tűnik, mert akkoriban csak ők játszották magukat, az meg csak egy-két koncert volt (nagyságrendileg), és az erősen polarizált közönségből csak a saját szeletnek szólt. Ma csak este keveredek gép közelébe. Addig is mindenkinek szép napot! |
|
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.15 23:49:47 (Csü) 2048. |
Igaz, van az Fg-4-en kivül is más dolog,sőt,de ettől még nagyon jó volt.Arról nem is beszélve ,hogy sem Tibit sem engem soha nem érdekelt a foci. |
<< 1 >> |
|