Színváltás: |
|
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.17 22:09:58 (Szo) 2087. |
Szerintem eszébe sem jutott senkinek sem politikai topikot nyitni...eddig.. Remélem lesz sok érdekes téma és ki fogjuk tudni használni ezt az új lehetőséget. Csak valahogy így olyan sötét lett a bejelentkező oldal, nem? |
|
Előzmény: 2082, Jelbeszéd |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.17 22:03:58 (Szo) 2084. |
Köszi. PoliDili pedig nem lesz, ez nem Index. |
|
Előzmény: 2082, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.17 20:46:15 (Szo) 2082. |
Köszönjük Marcell ! (szándékosan nem ergát írtam) Akkor megnyitottam a sport topicot. Csak egyet kérek mindenkitől de nagyon !!! Könyörgöm, politikai topicot ne nyisson senki, mert akkor vége mindennek! Legalább is, részemről! |
|
Előzmény: 2079, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.06.17 17:26:08 (Szo) 2079. |
Egy kis meglepetéssel szeretnék szolgálni Nektek: mivel a hozzászólások száma (szerencsére) már elég nagyra nőtt, úgy gondoltam, a jobb áttekinthetőség és a többféle téma külön megbeszélhetőségének kedvéért átírom a vendégkönyvet egy valódi fórummá: mostantól lehet külön témákat (topic-okat) nyitni és azokban beszélgetni különböző dolgokról - persze minden eddigi hozzászólás megmarad és folytatható a "Vendégkönyv" topicnév alatt. Használjátok egészséggel és ha bármi hibát találtok, jelezzétek. És egyúttal kérném, nyissatok pár topicot, azzal is alaposan tesztelitek a rendszert. UI.: Jelbeszéd, máris megnyithatod a focis topicodat. |
<< 1 >> |
|