Színváltás: |
|
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.11.04 11:46:16 (V) 23007. |
Hallottam a Scampolo zenekarról anyutól, de hogy egy kicsit a zenéjüket is halljam, most megkerestem őket a YT-on. Mivel nem éltem még a ’60-as évek elején/közepén, elfogulatlanul állíthatom, összehasonlítva őket az Illésékkel, hogy ha nem is vitték volna be "Judy"-t katonának és Komár Laci sem hagyta volna akkor ott a zenekart, bármennyit is gyakorolhattak volna, szerintem Illésék sokkal jobbak voltak náluk a kezdetektől fogva minden szempontból. Teljesen egyetértek Bálint alábbi véleményével: „Leventéhez még annyit, hogy már a színpadra lépve is, aztán pedig énekelve még inkább azt érzékeljük, hogy betölti a színpadot! Jelenség! Óriási hangja van!” Hajrá Illés, hajrá Levi, hajrá magyarok! |
|
Előzmény: 23002, Illésfan |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.11.03 20:08:56 (Szo) 23002. |
Nyugodjon meg, Szörényi úr, maga nem lesz katona! Ritka pillanat, amikor Szörényi Levente magától szólal meg, most viszont Komár László egykori együtteséről, a Scampolóról szóló cikkünk, valamint egy véletlen ráébresztette, hogy az Illést milyen technikával próbálta szétverni a hatalom. Megtudhatjuk azt is, hogyan fonódott össze a sorsa a Scampolo legendás gitárosával, Faragó "Judy" Istvánéval, hogy a magyar rocktörténet egyik legfontosabb együttese milyen nüanszoknak köszönhetően nem esett szét, és hogy szerinte miért neheztel rá néhány régi zenésztárs. http://www.quart.hu/quart/interju/20121101-szorenyi-levente-interju-hogyan-akartak-szetverni-az-illest.html |
<< 1 >> |
|