Színváltás: |
|
Fazék | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.03.25 17:03:55 (H) 23780. |
G.TIBI után szabadon, Isten hozott a klubban kedves Bütyök! Aki elérte a hatvanat az már tud valamit, és azt már nem lehet elvenni tölünk. Én is jó egészséget, sikert és boldogságot kÍvánok Neked. Végül pedig egy klasszikussal fejezem be, ami a himnuszunk is lehetne. Felépült végül a házam, na jó Kastélynak éppenség nem mondható De kényelmes szék áll a tévém előtt Vén vagyok, akár a föld Nem csábít engem a siker, a pénz Az élethez nem kell más, csak egy kis ész Az ember már elfárad harminc fölött Vén vagyok, akár a föld És eljön majd a régen várt nap Kézhez kapod a nyugdíjadat Addig is vigyázok, ne érjen vád Hogy véletlen kihűl az ágy Ha mindenképp muszáj, hát dolgozgatok De nem túl sokat, mert elfáradok Lehajtok inkább egy jó üveg sört Vén vagyok, akár a föld A jó élet titka a jó házasság Törvényes asszonyom prímán bevált Nem érdekelnek már kacér kis nők Vén vagyok, akár a föld És eljön majd... Fejére állhat az egész világ Játsszátok nélkülem a komédiát Az én fejem lágya már régen benőtt Vén vagyok, akár a föld Üdv: Fazék |
<< 1 >> |
|