Színváltás: |
|
Az Utolsó Európai | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.03.17 10:48:52 (H) 242. |
Világos. Épp ezért vennék én S-classix-ot, ha dobos lennék... A Takamine pl. jellemzően Kínában és Koreában készíti a G (alap) sorozatú gitárjait, viszont azok a hangszerek, amiknek nincs a jelében G betű, csak készen, keménytokban hagyják el Japánt... Ez persze meglátszik az árukon, de a fogásukon és a hangzásukon is! |
|
Előzmény: 241, Brájen |
Brájen | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.03.17 09:50:23 (H) 241. |
Bocs ez nem annyira műszaki,de ide tartozik: A német dobgyártó cég -Sonor- a számozott szériákat-507,1007,2007 illetve3007-mind Kínában rakja össze. Egyrészt mert ott is van tölgy és nyírfa másrészt sokkal kissebb ráfordítással,és idővel lehet összerakni egy cuccot....DE!!! A szakembergárda és a minőségbiztosítási követelmények ott is német szabályozás szerint működnek.... ja és még egy érdekesség a 3007-es és az S-classix ugyanúgy középkategóriás dob de...3007.(made in China) 234e Ft míg egy S-classix(made in Germany) olyan 400-450e Ft körül van |
|
Előzmény: 228, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.03.03 22:53:07 (H) 228. |
"...a kínai összeszerelés ellenére német cucc (bár hogy ez pontosan mit jelent, azt én se tudom)" Valószínűleg azt jelenti, hogy Jürgen valahol a Reichstag, a weimari Opera és a müncheni Ziegenficken kocsma alkotta bermuda-háromszögben megtervezte, aztán Ho-Csio-Cüng ott messze, keleten összebarkácsolta a pici kezeivel, miközben egyébként Günther ott ácsorgott felette és ellenőrizte, hogy mégis mit művel. De nem biztos... ...lehet, hogy Lothar volt az és nem Günther |
|
Előzmény: 226, erga |
<< 1 >> |
|