Csütörtökön, aug. 15-én, adásba került a kérésem, és Dr. Boross lejátszotta a Lánchíd rádióban mindkét dalt. Itt is köszönöm neki.
Miután előző este hagytam neki üzenetet a rögzítőjén, nagy meglepetésemre már másnap reggel, aug. 1-én, felhívott, és olyan korán, hogy még ágyban voltam, úgyis mondhatnám, hogy ő kőtögetett. Mondanom sem kell, alig találtam a szót és a hangot nagy meglepetésemben, meg azért is, mert még nagyon alfában voltam. De az adásba került, megszerkesztett beszélgetésen ez már nem volt észrevehető. Ügyesek a technikusai.
... meg az a technikus is ügyes, aki valahol a háttérben bújócskát játszik velünk, de valójában tudjuk jól, hogy a Nagy Testvér mindig mindent lát. Azért illeti most őt dicséret, mert jelen beírásom előtt megkerestem a kapcsolódó előző hozzászólásomat. A Vendégkönyvben álltam, beírtam a szöveges keresőbe Bródy, és nagy meglepetésemre a találati listát végignézve azt vettem észre, hogy nemcsak a Vendégkönyvben, de minden Fórum topic-ban keres. Eddig csak abban a topic-ban keresett, amiben éppen álltam.
De az is lehet, hogy kezdettől fogva minden topic-ban keresett, csak én vagyok rossz megfigyelő.
|