Színváltás: |
|
svédasztal | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.10.14 22:50:46 (H) 24690. |
Nekem megvannak az említett felvételek, mondanom sem kell, hogy féltett kincsek. De szívesen segítek a legális kiadásban. | |
Előzmény: 24687, Illésfan |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.10.13 13:11:24 (V) 24687. |
Kedves Tibor! Köszönöm az információkat! Ami a videót illeti, amennyire tudok, természetesen szívesen segítek megcsinálni... Ezek szerint ez a Hajrá, Pomáz! kazetta már teljesen beszerezhetetlen? Mondjuk nekem digitalizált formában is jó lenne, vagy bárhogy... illetve ez az említett 4 demófelvétel is. A lényeg, hogy meg tudjam hallgatni. Majd még kérdezősködöm, valakinek biztos megvannak... |
|
Előzmény: 24684, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.10.13 10:48:28 (V) 24684. |
Kedves Roland! Oszinak a Hajrá Pomáz című műsoros kazettája jó pár éve jelent meg a Pomázi Sportegyesület támogatására promóciós céllal kis példányszámmal. Beszéltem Oszival, Neki sincs már belőle. Valójában készült 4 demófelvétel Oszkár szerzeményeivel, de a megjelenés sajnos elmaradt. Ma már nagyon nehéz hanghordozót megjelentetni. Lehetséges, hogy az egyik demóból - akár a Te segítségeddel - csinálnánk egy képes videó összeállítást, amit ha meglesznek az engedélyek akkor közkinccsé lehetne tenni. |
|
Előzmény: 24680, Illésfan |
<< 1 >> |
|