Színváltás: |
|
Rockybaby | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.12.02 22:16:49 (Szo) 5957. |
Ehhe, tökjó, igazából még midnig máj plezsör, én FG-4 koncert alatt midnig rájövök, hogy képtelen vagyok végig táncolni, mert a legalkalmasabb pozitúra a befogadására a párnán ülés és csodálkozás Kb úgy érzem magam alatta, mint egy ötéves, nagyon élvezem!!! + Már egyre több embert ismerek, aki ismer gitárkészítőket, így egyre több esélyem lesz rá, hogy egyszer összerakassam álmaim gitárját: egy F-bass-t lekopiztatok, mert így óccsóbb Egyébként még A.B.SZ. színekben sztem nem is láttalak, úgyhogy mindenképp kíváncsian várom, a klubtagos beszélgetéseknek meg állok elébe szeretettel és örömmel | |
Előzmény: 5940, benzol |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.12.02 21:32:47 (Szo) 5952. |
"Tulajdonképp van ebben valami jó is, hogy véget ér ez a "beugrásom": most már majd tudok beszélgetni Veletek, klubtársakkal " Tetszik a hozzáállásod! |
|
Előzmény: 5940, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.12.02 15:28:08 (Szo) 5940. |
Rendesen zavarban vagyok Azt "levettem", hogy Te vagy az, szóval felismertelek, csak én is eltűntem a végén egy időre (átöltözés, ilyesmi). Gitárról: ez még ráadásul nem is az enyém, csak kölcsönben van nálam. Az elismerő szavaidat átadnám a készítőinek, akik jóbarátaim, Csepelen van a műhelyük. Ott készülget egyébként az én bőgőm is, remélem, 27-én már azon fogok játszani (ABSZ színekben). Tulajdonképp van ebben valami jó is, hogy véget ér ez a "beugrásom": most már majd tudok beszélgetni Veletek, klubtársakkal |
|
Előzmény: 5927, Rockybaby |
Rockybaby | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.12.02 03:54:25 (Szo) 5927. |
És az FG-4 "beugrója" nagggggggyon fog hiányozni!!!!!!!! (nagyon szép gitárja van) |
<< 1 >> |
|