Színváltás: |
|
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.02.04 10:39:25 (V) 7796. |
ILLÉS LAJOS szerzeményei - 3. rész Az Illés együttessel (1974-1980) SP 70157 A tűzből támadt lány (Illés L. - Monostori M.) Sose légy hitetlen (Illés L. - Monstori M.) SPS 70175 A tündér (Illés L. - Tolcsvay B.) SEP 27493 Egy fiú és a tündér (a szinpadi darab kivonata) Gyere velünk Csongor (Illés L. - Görgey G.) Ilma dala (Illés L. - Görgey G.) Miattad (Illés L. - Görgey G.) Csongor búcsúdala (Illés L. - Görgey G.) SPS 70275 Hogyha egyszer (Illés L. - Görgey G.) (... a Metronom 77 győztes dala...) SPS 70294 Szélvész ez a lány (Illés L. - Miklós T.) Száz év múlva (Illés L. - Neményi T.) SPS 70310 Olyan jó (Illés L. - Neményi T.) SPS 70402) Egy régi jó barát vagyok (Illés L. - Demjén F.) SLPX 17585 Tessék választani Két hosszú év (Illés L. - Serfőző A.) SLPX 17559 Boldog város Boldog város (Illés L. - Görgey G.) Olyan jó (Illés L. - Neményi T.) Sose hagyd magad (Illés L. - Neményi T.) (... a Boldog városba van beépítve a "Hogyha egyszer" c dal, de itt más a hangszerelése, mint a kislemezen...) Rádiófelvételek: Nem felel (Illés L. - Monostori M.) Városi csoda (Illés L. - Görgey G.) Valahol messze (Illés L. - Zsigó K.) Tied a dallam (Illés L. - Révész T.) Nézz rám itt vagyok (Illés L. - Kántor I.) Várj, míg eljön a nyár (Illés L. - Kántor I.) Ültessetek fákat (Illés L. - Neményi T.) Ne keresd a mában (Illés L. - Neményi T.) Nehéz arra menni (Illés L. - Demjén F.) Verseny az idővel (Illés L. - Miklós T.) Nem állítom, hogy nincs több rádiófelvétel, nekem ennyiről van tudomásom... Folytatása következik ! |
<< 1 >> |
|