Színváltás: |
|
Linkbeszúrás a fórumba - segítség |
Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.29 11:43:56 (Csü) 790. |
a legutolsó az nagyon ott van.. | |
Előzmény: 789, Az Utolsó Európai |
Az Utolsó Európai | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.11.28 21:05:45 (Sze) 789. |
Pasas bemegy a doktorhoz, mondja neki: - Doktor úr, az a problémám, hogy érzésem szerint mostanában roppant türelmetlen vagyok. Doktor kérdi: - Miért? Beteg: (ordítva): - MIT MIÉRT???! Másik pasas bemegy a pszichológushoz, mondja neki: - Doktor úr, úgy érzem, engem senki se vesz emberszámba. - Kérem a következőt! Harmadik pasas bemegy a doktorhoz, mondja neki: - Doktor úr, asszem bélférgem van. - Magának? - Nekem bizony. - No, majd kiderítjük. Holnapra hozzon magával két zsömlét meg egy kis vajat. Beteg értetlenkedve távozik, másnap ott áll a váróteremben a kért élelmiszerekkel. - Jöjjön be, vetkőzzön le! Levetkőzik, a doktor feltúrja a fenekébe a két zsömlét, majd pakk!, finoman utánuk küldi a vajat. - Holnap ugyanezeket hozza. Beteg nagy kínlódva, átkozódva elsántikál. Másnap ismétlődik a jelenet: prrr, prrr, feltúrják neki a két zsemlét, és pákk, a kis vajat. - Holnap hozzon két zsömlét, meg egy kalapácsot! Beteg a rémülettől dermedten távozik, másnap hozza a kért dolgokat. - Vetkőzzön le! A doki prrr, prrr, feltúrja a két zsemlét, majd megfogja a kalapácsot. Egyszer csak kinéz a féreg: - Hát a vaj hol marad?? PAFF!! |
<< 1 >> |
|