Színváltás: |
|
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.03.19 08:37:33 (H) 9123. |
És még hány szövegük bugyuta. Zeneileg pedig egysíkú. Pontosan. Egyébként nekem sok Republic-dal tetszik, te ettől még egyáltalán nem készítenek igényes dalokat - és ez nem vélemény, hanem határozottam állítom, hogy tény, tény, tény. |
|
Előzmény: 9089, vendelin |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.03.18 14:12:47 (V) 9091. |
Én soha nem hasonlítottam a Republicot az Illéshez. Nem is lehet! Az Illéshez senkit nem lehet hasonlítani. Még a Fonográfot sem. Illetve lehet, de.... mindenkit lehet mindenkihez... Talán meg is rajzoltam, a Verhetetlenek c. katikatúrában... Én csupán mint tényt konstatáltam, hogy mi van a Republic lemezborítón. És Tibor is tényként állapította meg, hogy a Republic koncertek egy Illés dallal kezdődnek. Ennyi. Persze ettől a Republic tiszteleghet az Illés előtt... |
|
Előzmény: 9089, vendelin |
vendelin | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.03.18 13:39:39 (V) 9089. |
Elég sokan hasonlítják a republicot az ILLÉShez. Szerintem ez hülyeség. És és föld(alatt) a kettő. Hogy jön egy "repül a bálna" egy "ne gondold"-hoz! És még hány szövegük bugyuta. Zeneileg pedig egysíkú. Nem kötözködni akartam!! ez magánvélemény! Vendelin |
|
Előzmény: 9087, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.03.18 11:48:55 (V) 9087. |
Szép napot mindenkinek! Tények... Igen, rajta van minden Republic CD-n a köszönet Bródynak. Sőt! A Republic együttesnek van négy fekete korongja is (LP) és az 1991-ben megjelent "Hoppá-Hoppá!!!" lemezük kinyitható borítójának belsejében, a sok fotó között van egy kisértetiesen Illésre utaló kép... A Republic tagjainak feje felett egy tábla, rajta: VIII.ker. ILLÉS köz Ennek is van valamilyen üzenete... |
|
Előzmény: 9084, G.TIBI |
<< 1 >> |
|