Színváltás: |
|
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.03.22 14:31:02 (Csü) 9181. |
Anno, mikor megvettem életem első autóját, elvittem egy szerelőhöz, hogy cserélje ki benne a szíjakat, szűrőket, olajat, stb. (használt volt). Aztán mikor menek érte, túl azon, hogy rengeteget fizettem, azt mondta, hogy ránézett a fékbetétekre, és bizony max. 3000, aztán cserélni kell őket. Jó mondom, akkor majd jövök 3000 múlva. Aztán kifelé tolatván megpillantottam a szerelő autóját, ami pont olyan volt, mint az enyém. Felmérve a helyzetet visszagurultam, és megkérdeztem, hogy vette le a kerekeket (hogy meg tudja nézni a betétet), mikor a kerékőrkulcs otthon van a garázsban. Utána már csak dadogás, meg hümmögés jött, én meg azóta a közelébe sem megyek. És fateromnak jó haverja (volt addig). Az ész megáll. Azóta persze én cseréltem rajta mindent. (UI.: otthon megnéztem a fékbetéteket, kb. 80%-osak voltak.) |
|
Előzmény: 9179, Zé |
Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.03.22 13:23:27 (Csü) 9179. |
Az autóval kapcsolatban én is így állok: Szervizben egyik autóm sem volt,kivéve ha műszeres beállítás kellett(pl.futómű,porlasztócsúcs...stb.) Ha vmit cserélek,tudom mit (minőség) teszek bele és az valóban cserélve is lett.Nagyon sokszor hallom innen-onnan,hogy elvitte a szekeret pl:olajcserére és csak a pénzt nyúlták le,mint később kiderült... |
|
Előzmény: 9176, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.03.22 09:06:46 (Csü) 9176. |
Ez kb. olyan, mint hogy valaki hosszú évek óta vezet autót és ismeri annak minden rezdülését, alapvető dolgokat meg is tud javítani rajta (kicserélni), illetve hogy valakinek pedig autógépész-mérnök diplomája van, de nem tudja felnyitni a motorháztetőt sem. Felhasználók ilyen-olyan gondjainak orvoslásához jobb is az erős felhasználói tapasztalat, mint egy informatikusi képesítés. | |
Előzmény: 9174, erga |
<< 1 >> |
|