Színváltás: |
|
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.04.26 20:53:11 (Csü) 9712. |
Hiába, Tini. | |
Előzmény: 9708, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.04.26 20:19:47 (Csü) 9708. |
ITT A KÉT ÚJ BRÓDY DALSZÖVEG! ROSSZ IDŐK Poros úton járok, messze még a cél Néha könnyezem, mikor szembe fúj a szél Zene szólt itt régen, most lőpor füstje száll És az én időm, tudom lassan már lejár Tele már a csizmám, a szívem is nehéz Sok az indulat, és a józan ész kevés Ahová csak nézek, elvadult a táj Mindent elborít, ez az átkozott viszály Hol van már a májusi karnevál Hol van már a hajdani utcabál Hol vannak az angyali arcú nők Valahogy újra meg újra jönnek a rossz idők Poros úton járok, kiégett réteken Hova tűnt a dal, hova tűnt az értelem Aki bújt az elbújt, baljós a láthatár És a csillagunk, ahogy mondják rosszul áll Hol van már a májusi karnevál Hol van már a hajdani utcabál Hol vannak az angyali arcú nők Valahogy újra meg újra jönnek a rossz idők. AMI A SZÍVEMEN Amikor majd tőlem kérdezik mit üzen a szív a szívnek ne reméld, hogy jópofa dolgokat mondok Tudod, itt a szív, az mást jelent sose lennél tőle boldog ahogy nézem, vacakul állnak a dolgok Ami a szívemen az van a számon nálam ez az etikus Ami a szívemen az van a számon nem vagyok politikus Tudod én a tévén bámulom ahogy fűznek szóba szókat ahogy mindent jól bele megmagyaráznak Sose nézd a kódolt híreket ami lényeg, láthatatlan csak a szíved érzi, hogy itt bizony baj van Ami a szívemen az van a számon nálam ez az etikus Ami a szívemen az van a számon nem vagyok politikus. A két Bródy dal a BIKINI együttes legújabb ŐRZÖM A LÁNGOT című stúdió albumán jelent meg az EMI Kiadó gondozásában. Későbbiekben az itt leírtak az Archívum Bródy János dalszövegeinek pótkötetében lesz látható. |
<< 1 >> |
|