Na, itt vagyok ám. Tegnap teljesen kétségbeestem, hogy tegnap utolsó lehetőség van Tini kiállításának a megtekintésére. Sikerült elmennem. A lányommal együtt jól megnéztük, és nagyon örülök, hogy nem hagytam ki. Gratulálok mindenkinek, aki részt vett az összeállításában. Mikor hazaértünk, akkor olvastam, hogy mégsem bontják le ma. De mindegy, mert mindenképpen csak egy külön úttal jöhetett össze a dolog. Így legfeljebb tévedtem, amikor az emlékkönyvbe utolsó napi látogatóként regisztráltam.
Fontosnak tartom megemlíteni, hogy nagyon kedves volt a szolgálatban lévő személyzet.
Jelbeszéd: Hogyne, megkaptam, köszönöm! Hogy micsoda egy huncut ez a természet...
Ti már megnéztétek az illes.lap.hu-t? Én csak belepillantottam, hát jó sok minden van benne. Valaki nagyon belehúzott (oszt jól van). (ez így 1:1) Csak nem a Kovács Pisti csinálta, a normális, aki nem veszi be? (no, ez is 1:1)
Goston: megnéztem a kompmenetrendet, aszerint 18:40-kor vagy 50-kor megy az utolsó komp (személy és kerékpár). Ha jól látom a térképeken, Tahitótfalunál át lehet menni hídon a szigetre. Nekünk az lesz a nyerő, mert most is haza kell jönnünk még akkor éjszaka.
Lilike: tényleg nagyon jó lenne már egy közös nemcsak este, hanem akár egy egész éjszaka jó kis sörözéssel, fröccsözéssel. Mellesleg, ki ne szeretné a közös dolgokat, legyen az buli, fekhely vagy akár egy egyszerű ülés...
|