Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.06.12 18:06:33 (K) 22309. |
bennem az mozog már egy ideje, hogy időről időre feltűnik egy-egy keményebb-finomabb kérés/követelés Tibi felé ez akár személyesen a klubban, akár egy egyéb rendezvényen, akár az interneten történik - olyan visszás érzést kelt bennem mert hosszú idő óta Tibi (és Indián) voltak azok, akik nagyon-nagyon sokat tettek az Illés és vidéke... örökségének ápolása érdekében én úgy gondolom, hogy Tibinek (és Indiánnak) csak és kizárólag köszönet jár, és más egyéb nem (felelősségrevonás / irányítgatás / parancsolgatás / baszogatás / követelőzés / hibáikra való rámutatás / plusz munkák testálása - kinek mi) a netes mókáról pedig annyi kiegészítést, hogy elég közel vagyok a tűzhöz, hogy tudjam, minél több ritkaság kerül fel a netre, annál kevesebből lesz hivatalos kiadvány: tehát minőségjavítás, booklet, és kedvenceinknek jogdíj így már annyira nem vicces a nem elérhető ritkaságokkal való internetes (és egyéb) kalózkodás sajnálom, hogy majdnem sértő voltam nincs bennem ártó szándék őszintén megosztottam, mit gondolok az adott témáról (ahogy máskor is szoktam) |
|
Előzmény: 22307, Gigi |
<< 1 >> |
|