Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.02.18 13:40:38 (H) 23546. |
LGT - 2013 - Budapest Sportaréna (86 fénykép) I-i-ilyen, ilyen a-a-a... boksz! http://www.facebook.com/media/set/?set=a.518784038172637.143649.100001231373035&type=1 Én a szombati koncerten voltam... ...túl sok dolgot nem tudnék róla mondani. Csak két szó jut eszembe, tökéletes és fantasztikus. James jobb, mint "új korában", a hangja tökéletes, igaz, hogy a magasabb hangok nehezebben jönnek, de ettől függetlenül nem volt probléma, a szólók pedig olyanok, mint valami energiabomba. Somló sokkal jobban énekelt (szerintem), mint a Sziget-koncertjeiken, Solti pedig egyre jobb, tetszettek a dobszólók. Pici bácsi pedig... ő a Pici bácsi. Jól szól a hangja, a billentyűkön pedig még mindig ő az egyik legjobb az országban. Amit talán hibának mondhatok, hogy a gitár és billentyűs hangerősítés nem volt tökéletes, a szólókból nem mindegyiket hallottam rendesen, volt ami halk volt és volt, ami hangos, de alapvetően rendben volt. Pici bácsi a Gondolj rám című dal elején elfelejtette a szöveget, de aztán valahogyan eszébe jutott és lenyomta, de akkor a kivetítőn lehetett látni, hogy egy pali, aki le-fel szaladgált a színpadról egy halom papírral, odacsúsztatta a dalszöveget a zongorára. Mondjuk ezt nem mondanám hibának, a legnagyobbakkal is megesik, de azért csodálkoztam, hogy nem használnak súgógépet (legalábbis gondolom, mert akkor minek kellett volna a papír...). Még egy erősítési probléma volt, amikor a nézőtér közepén előadtak néhány dalt, ugyanis sem a mikrofon, sem a zongora nem szólt, de gyorsan orvosolták a hibát. Ezen felül néha James-nek is meggyűlt a baja a gitár erősítési rendszerével, mert az extázisban, amiben volt, néha lepotyogott róla a cucc. Viszont örültem, hogy előadták az Éjszakai vonatozást és a Szívbajt hozod rám-ot és alapvetően jól összeállították a dallistát is. Kétségtelenül nagy show-t csináltak és a díszlet is ötletes volt. Örülök, hogy ott lehettem! |
<< 1 >> |
|