Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Joly | Válasz erre (^) (>) (f) 2017.01.18 22:31:07 (Sze) 26197. |
Beszámoló! Tegnap egy maroknyi klubtárssal meglátogattuk a Kárpátia sörözőt. 🍺🍻 És naná, hogy az Illés boxba foglaltunk helyet. Hol máshol? Az egész sörözőben csak ki voltunk. A pincérek kedvesek, udvariasak voltak. Csak úgy hordták az asztalunkhoz a söröket 🍻 és az unikumot. És elkezdődtek a sztorizgatások. A legtöbbet Tibi mesélte és mi érdeklődve hallgattuk. 👂Olyan történetek is elhangzottak, amiket én meg soha nem hallottam. Jókat derültem rajtuk. 😄 Kellemes meglepetés volt, hogy Bálint is bekapcsolódott a sztori mesélésbe. 🗣 Azt hiszem máskor is "BMV"-vel kéne jöjjön. Narday feltünően csöndes volt. 🤐 Igaz, éppen az év eleji tisztítókúráját tartotta. Egy tea mellett ücsörgött egész este. 🍵 Szerintem ez büntetés volt neki. Én lábadozóban vagyok. 😷 A múlt héten levett az infuenza. Nem voltam túl jó formában. Ez látszik is rajtam.😩 De jól éreztem magam. Remélem nem betegítettem meg senkit. A többiek hozták a szokásos formájukat. Néhány kellemes órát töltöttünk el ott. 🕖 Tibinek volt egy ötlete, legközelebb egy "kéktúra" ℹ keretében látogassuk meg azokat a helyeket, ami Pásztori Zoli kedvenc helyei voltak.🌏 Én benne vagyok. Remélem a többiek is. És akik nem jönnek, lemaradnak. |
<< 1 >> |
|