Mindenek előtt nagyon örülök, hogy az aggódásom felesleges volt a pilisi kirándulás időjárási körülményei miatt.
Bár csak ritkán írok ebbe a fórumba, most mégis kicsit bővebben fejtem ki véleményem az itt olvasottakról.
A "civakodás", eltérő vélemény a zenekarokról, sértődés, egyiket jobban szeretem mint a másikat, stb. a "régi szép idők"-et juttatja eszembe, amikor hasonló szituk voltak mint a fent írtak, csak akkor Illés, Metró, Omega rajongók között. Én még emlékszem arra az időre (most 54 éves vagyok), amikor a fiatalok megismerkedését követő első kérdések között volt az, hogy melyik zenekart szereti az új ismerős jobban. Gyakran igaz barátságok születtek, vagy haltak meg emiatt. Azt hiszem, hogy ezt a véleményem a fórumba látogatók között sokan osztják. Éppen ezért azt mondom, hogy ezt a témát nem érdemes itt feszegetni, de ha mindenképpen ki akarják az abban résztvevők tárgyalni, javaslom, hogy azt ne itt tegyék, hanem vagy nyissanak egy topikot erre a célra, vagy e-mailban egymás között rendezzék le.
Végül bocsánatot kérek azért, hogy beleavatkozok kívülállóként ebbe az egészbe, de én többedmagammal azért látogatok ebbe a fórumba, hogy az Illés zenéjével és a zenekar tagjaival kapcsolatban lévő dolgokról értesüljek, és egyébként is olyan jó lenne olvasni azokról az emberekről akikkel az érdeklődési körünk hasonló volt.
|