Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.11.22 20:44:05 (Sze) 5678. |
RÖVID HÍREK Nov. 18-án Berlinben a Haus Ungarn-ban adott nagy sikerű koncertet Bródy Tini. Fele-fele arányban voltak németek és magyarok, természetesen mindenki érezte a zenét. Holnap a BUDAPESTI VÁROSHÁZÁN PRO URBE DÍJBAN részesítik BRÓDY JÁNOST. HALÁSZ JUDIT KONCERTEK A VÍGSZÍNHÁZBAN: Dec. 3-án 11:00 és 14:30 Dec. 10-én 11:00 és 14:30 Dec. 17-én 11:00 és 14:30 HALÁSZ JUDIT KONCERTEK A FMH színháztermében: Dec. 7-én 16:30 Dec. 19-én 10:30 Jegyek 1200 Ft-os egységáron kaphatók. ÁLOMSLÁGEREK címmel válogatás CD jelent meg. Rajta a Ha én rózsa volnék és a Szállj fel szabad madár c. dalokkal. DOBMÚZEUM CEGLÉDEN. Művészeti vezetője megkeresett, hogy birtokában van Pásztory Zoli Premier dobfelszerelése. Felkért, hogy egyéb relikviákkal bővítsük azt a zenei sarkot, melyet Zolinak szentelnek. Előreláthatólag 2007. májusában lenne egy ünnepélyes kiállítás-megemlékezés. Tehát elképzelhető egy kihelyezett kis Illés klub Cegléden ezen a napon. A DOBMAGAZIN c. újság Németh Oszkárt köszönti 60. születésnapja alkalmából. Ossyka fotósunk képeinek felhasználásával jelenik majd meg a kiadvány. 24-én pénteken a Békebíróban 20:00-tól A.B.S.Z. A dec. 27-i ILLÉS KARÁCSONY ill. ELŐSZILVESZTERI klubnapra Tóth Jancsi THJ meghívta Dolák-Saly Róbertet, aki valószínűleg önálló műsorával fog fellépni. |
<< 1 >> |
|