Színváltás: |
|
Linkbeszúrás a fórumba - segítség |
Fórum - Illés Klub - Humor | |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.10.16 13:40:59 (K) 749. |
Egy Harleys férfi motorozott a Californiai tengerpart mentén, amikor váratlanul egy felhõ került a feje felé és egy menydörgõ hang sz ólalt meg: - Azért mert te mindig hûséges voltál hozzám teljesitem egy kivánságodat. A motoros lehúzodott az úttest szélére és igy válaszolt: - Épitsél nekem egy hidat California és Hawaii közé, hogy bármikor átugorhassak a szigetre. Az Úr igy szólt: -A te kérésed igencsak anyagi dolgokra épül., gondold el, mekkora létesitmény lenne. Az óceán aljára levinni a tartó oszlopokat, és az a rengeteg beton, aszfalt és acél.Természetfeletti dolognak vélnék. Én meg tudnám csinálni, de még nekem is nehéz lenne. Gondolkodj egy kicsit, hátha eszedbe jut valami más amivel az emberiség jövöjét tudnád elõsegiteni. A motoros elég sokáig gondolkodott, végül igy szólt: - Úram! Azt kivánom hogy minden férfi megérthesse az asszonyokat. Tudni szeretném, hogy mire gondolnak mit éreznek legbelül, amikor csak némán néznek rám, vagy amikor sirnak, nevetnek, vagy amikor rosszat mondok.. És hogy hogyan tudnám a nõket boldoggá, kiegyensúlyozottá tenni. Erre az Úr igy válaszolt: - Hány sávot akarsz a hidon? |
<< 1 >> |
|