Sziasztok, kedves Illés rajongó ismeretlen Barátaim.Azt kérte valaki, hogy aki átélte az Illés régi nagy fénykorát irjon ról. Én koromnál fogva A Boschban és a Várban nhőttem fel. Annál is inkább mert régen igen jó barátságban voltam a Szörényi fiukka. Sajnos azóta az élet elsodórt egymástól bennünket. Vissza térve a témára. Minden fiatalt egy kicsit sajnálok, hogy nem tudta már átélni azt a hangulatot, ami a hétvégi koncerteken áradt a levegőben.Most amikor láttam Lajosunk emlékmüsorát, ujra azt az érzést véltem felfedezni, mint régen. A zenekar olyan bulikat tudott csinálni, hogy valóban elfelejtettünk, minden problémát, és itt nem kellett semmilyen pótanyag, nem volt verekedés egyszerüen csak nagyon jól szórakoztunk. Ami az igazsághoz hozzátartozik még, hogy a fiuk sem voltak hanyattvágódva maguktól, és ugy jöttek mentek, beszélgettek, mindenkivel, mint egy normális , inteligens embertől ez elvárható lenne. Sajnos, hogy ez már ma nem igy van. Nem akarok senkit tovább fárasztani, untatni, számomra az Illés marad mindig is a LEGJOBB!!!!! Lajos pedig mindig köztünk fog lenni, amig egy valaki is beszél róla, és emlékezik rá. Ugyanez vonatkozik Zolira is,hiszen igy keret az együttes.
|