Gyönyörű dal. Mellesleg készült belőle egy elég durva feldolgozás is (mondjuk ez már más, de jó):
http://www.youtube.com/watch?v=puSkP3uym5k
A többi pedig igen érdekes dondolat, magam is hasonlóképp vélekedem. Az ember valószínűleg ugyanaz, mint mindig is volt, ugyanazokkal az ősképekkel, félelmekkel, örömökkel, bánatokkal, ugyanazokkal a csodálatos adottságokkal, és ugyanazzal az önző, mohó jellemével, amellyel ezt a bolygót is menthetetlenül feléli. Problémák minden korban jelentkeztek, és valószínűleg mindig ugyanazon tőről fakadtak, csak a körítés volt más. Többek között ezért lesznek ezek a finom dalok az unokáink korában is érvényesek, és ugyanezért játsszuk majd szívesen nekik 30 év múlva.
Háttérbe szorulás: többször is volt alkalmam hallani olyan zenészeket, akik itt eléggé ismertek, úgyhogy nem nevezem meg őket, és elszorult a szívem, amikor megtudtam, hogy Ladával járnak, stb., mert tudom, hogy sokkal többet érdemelnének - persze az is tény, hogy a "szellem mezején legelőt kerítő" emberek nem elsősorban az anyagi javak felhalmozásával képzelik el az életet, ezzel együtt szomorúan konstatáltam az el nem ismertséget, a meg nem értettséget, és a többit, ami ezzel jár.
Vicus, elkérhetem az e-mail címedet? Ha igen, küldd el légyszi az enyémre. Köszi!
|