Színváltás: |
|
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.27 11:01:54 (V) 3302. |
OK, erga, szorítunk majd, csak arra figyelj, hogy ott nem fogják együtt énekelni veled a mondandódat | |
Előzmény: 3294, erga |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.27 10:30:06 (V) 3301. |
Elnézést a helyesírási hibákért. Még nem fog rendesen a szemem, meg az agyam... |
|
Előzmény: 3300, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.27 10:28:52 (V) 3300. |
Valóban 6 számot játszottak az Utazás c. LP-ről. (Utazás, Vidéki kislány, Ne vágj ki minden fát, Dal az ártatlanságról, Zazi, Bánatvirág) Itt már nagyjából a Fonográf legénység játszott, bár inkább úgy mondanám KITT -egylet. A DVTK stadionbeli popfesztivál újságjában (azóta őrzöm!) nyilatkozik a KITT-egylet, hogy négy lemezt vettek fel az elmúl napokban: Kép a tükörben (Halász Judit), Jelbeszég (Koncz) Utazás (Levente) Ne sírjatok lányok (ILLÉS). Tehát még a lemez felvétele az ILLÉS létezése idején történt. Azóta sokszor, sokan Fonográf számnak mondják az előbbieket, de ez nem igaz! Eredetileg nem! Mint ahogy a "Gondolj néha rám" sem Fonográf nóta (eredetileg), hanem ILLÉS. De ezt ragozhatnám még tovább. Szóval a hat a helyes válasz. |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.27 09:34:30 (V) 3299. |
Goston rövid köszönetén kívűl ,nem nagyon kaptunk részletes beszámolót a pilisi éjszakáról. Vagy még mindenki józanodik ?/Persze az örömmámorból/ Most még Tibi is hallgat. |
Toti | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.27 09:32:59 (V) 3298. |
Szerintem 6 számot játszottak 2004-ben az Utazás c. lemezről. |
Juli | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.27 09:12:14 (V) 3297. |
Nos: tudomásom szerint 6 nóta szólt Levi önálló lemezéről. Ez a lemez már szinte a klasszikus Fonográf teammel készült, + Tolcsvai Béla és drága jó barátunk PÁSZTORY ZOLI (és még sokan mások)közreműködésével | |
Előzmény: 3292, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.27 08:38:38 (V) 3296. |
Gyula! Nehogy azt gondold, hogy fejből emlkészem mind a 29 számra, ami a Fonográf koncerten elhangzott. De ha kezedbe veszed a DVD-t, a hátulján ott a lista. Na abból ki lehet választani azt a ...... nem mondom mennyit. |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.27 08:35:29 (V) 3295. |
Mekpróbállyuk ! |
|
Előzmény: 3294, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.27 07:58:10 (V) 3294. |
Tezsvéreim az Úrban! Indulok Prágába, ahol is jövő héten lesz egy négynapos konferencia, amin kedden 9:30-kor előadást tartok (angolul, életemben először ). Az említett időpontban majd kérnéxépen egy kis szorítást. Viszem a gitárt is, de mivel Szlovákián megyek át, azt hiszem, a saját és utasaim biztonsága érdekében megpróbálom nem eljátszani a Rózsát. Legyetek szépek és lyók a héten! |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.26 21:36:37 (Szo) 3293. |
Szintén szép estét! Ha csak úgy tippelek, akkor 1 (=5), ha utána nézek, lehet, hogy több... |
|
Előzmény: 3292, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.26 21:08:01 (Szo) 3292. |
Szép estét mindenkinek ! Mivel Zazival még nem találkoztunk(tam), és hát a Zazi név sejtet valamit, hadd tegyek fel egy kérdést az éppen itt bóklászó klubtagoknak és nem klubtagoknak. A Fonográf 2004-es Kisstadioni koncertjén elhangzott több, nem Fonográf szám is. Persze, lehet ezt csűrni, csavarni, de tény, hogy ezek eredetileg Levente első szólólemezén jelentek meg, amikor még létezett az ILLÉS! (az 1973-as DVTK-stadionbeli popfesztiválra kiadott újságban már írnak a lemezről !) Nos, hány dal szólalt meg 2004-ben erről a lemezről a Fonográf koncerten? Legyen mondjuk TOTO: 1. 5 2. 6 X. 7 |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.26 19:11:33 (Szo) 3291. |
Kedves Levi! Köszönjük szépen a pénteki-szombati együttlétet és a szíves vendéglátást, hatalmas élmény volt. Nemcsak információt adtál, hanem egy szemléletet és hozzáállást, ahogy viszonyulnunk érdemes a dolgokhoz. Számomra sokat mondott, amikor bizonyos kérdésekre azt mondtad: "Nem tudom,nem tudjuk." Ez nem olcsó humor akar lenni, igenis megalapozott tudás és intelligencia kell ahhoz, hogy ahelyett, hogy nem ismert dolgokról valamilyen "kinyilatkoztatást" adnánk, beismerjük azt, hogy nem tudjuk. És abban is tökéletesen igazad van, hogy sok egyéb tevékenységnél sokkal többet ér, ha a havas, vagy éppen nem havas hegycsúcsokat és hegyeket nézegetjük. És Te a nézegetésnél jóval többet tettél és teszel! Még egyszer köszönjük! |
Juli | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.26 17:09:45 (Szo) 3290. |
Zazi ne hagyd el magad! A többit úgyis tudod! Pont arra a nótára gondoltam. Nekem az Illés a Fonográf, és a FIÚK külön-külön is itt vannak bennem: Néha ebből itthon már problémák is vannak ("persze te csak az Illésben élsz!"), de nekem Ők azok, akik széppé teszik az életemet. Ugye Te is így vagy vele! Szia! | |
Előzmény: 3287, Zazi48 |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.26 16:23:23 (Szo) 3289. |
Huh. Ami azt illeti, én nem tapasztaltam, hogy bármikor is szünetelt volna az oldal, de jó, hogy szóltál, mert így ez is kiderült. Az okát sajnos nem tudom (a szerver üzemeltetése nem az én hatáskörömbe tartozik, hanem egy Cyberland nevű cégébe), de ha máskor is lesz ilyen, kérlek, ismét szólj, akkor talán könnyebb lesz kideríteni, miért volt. Köszi! |
|
Előzmény: 3284, Zazi48 |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.26 16:13:02 (Szo) 3288. |
Tudod, szürke nagyfőnök, már az alapvetést sem egészen értem, szóval fogalmam sem volt arról, hogy itt zenekarok között cívódás lenne, vagy akármi békétlenség, amig egyszer csak fel nem lettem homályosítva, hogy márpedig igen. Viszont mindenképp megfontolandónak tartom, hogy tulajdonképp kinek miért és főleg kire kell haragudnia, ha egyáltalán kell. Mert sokszor kiderül, hogy -ami maitt haragszunk, az nem is történt meg; -nem is az a sáros, akire haragszunk; -olyasmiért haragszunk, amit mi is megteszünk, megtettünk már. És ez igaz néhány magánéleti problémára is. |
|
Előzmény: 3280, szürke bagoly |
Zazi48 | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.26 16:00:17 (Szo) 3287. |
Szia Juli! Ne haragudj de én olyan vagyok, hogy egy szó vagy egy mondatrész beindítja az agyamat és olyankor vagy egy Illés vagy olykor-olykor egy Fonográf dal ugrik be. Az írásod utolsó elötti mondatod ezt juttatta eszembe: "A szinfalak mögött kegyetlen harc folyik mindenkinek szük a tér" Bocsánat csak ennyit akartam, az egész dalt nem akartam leírni,talán mindenki ismeri. üdv:Zazi |
|
Előzmény: 3272, Juli |
ddia | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.26 15:54:02 (Szo) 3286. |
Szeretném megköszönni a szervezőknek, Indiánnak és G. Tibinek, és mindenkinek, aki a Pilisi kiránduláson ott volt, hogy én is résztvehettem, hogy veletek lehettem. Nagyon jólesett, hogy bár eddig senkit nem ismertem közületek , nem éreztem idegennek magam, mindenki kedves és közvetlen volt. Fantasztikus élmény volt számomra, nagyon boldog vagyok, hogy találkozhattam Leventével! Itthon újra megnéztem a Szerelmes Földrajz c. kisfilmet, kicsit újra ott voltam a Pilisben. Még egyszer köszönöm! |
Zazi48 | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.26 15:38:10 (Szo) 3285. |
Bocsánat, olyan vagyok,mint Colombó vissza jöttem. Mert a lényeget kihagytam, lehet, hogy a szolgáltatónál voltak talán valami kis gondok, de ez nem derült ki a honlapjukról, mert nem írtak semmi olyanról ami miatt a hálózat akadozott volna. Így teljes a válaszom. Zazi |
Zazi48 | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.26 15:29:56 (Szo) 3284. |
Szia, üdvözöllek kedves erga! Egyben köszönöm, a gyors választ. Ez az elmúlt két hétben volt, tehát nem régen. Amiről írsz a fejlesztésről akkoriban nem tapasztaltam semmi olyant ami arra utalt volna. Gondoltam én erre, csak már akkor kezdett gyanus lenni, mikor már minden nap megismétlődött a dolog. De most már örülök, hogy ismét láthatom az oldalt ami sokunknak nagy örömére megalakult és meg kell mondjam nekem nagyon tetszik. További jó munkát kívánok! üdv.:Zazi " Akár mit látsz is hidd el más is látja akár mit érzel hidd el más is érzi...." |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.08.26 15:11:25 (Szo) 3283. |
Mikor volt ez, Zazi? Volt néhány fejlesztés az utóbbi hónapokban, de maga a honlap és a fórum gyakorlatilag mindig elérhető volt. Nem lehet esetleg, hogy Nálad volt a hiba? A többi honlap bejött annak idején? Köszi! |
|
Előzmény: 3282, Zazi48 |
<< < 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 > >> |
|