Színváltás: |
|
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.29 18:15:00 (H) 22985. |
Csatlakozom Eszterhez! Zsuzsa fergeteges koncertet adott Óbudán, elképesztő energiákkal és színvonalon ejtette ámulatba újra meg újra közönségét. Izzott a levegő az óbudai művelődési házban! A repertoárja is magával ragadó, rendkívül szuggesztíven hatnak a dalok előadásában és szólnak a mindennapjainkról, mint általában megszokhattuk tőle, nagy művészi érzékenységgel reagál mindenre, amiben élünk. A vers interpretációk különösen megérintik a lelkünket. Bár az ő védjegye elsősorban a dal maga, és nem szereti, ha bármi mással foglalkoznak nyilvánosan, de meg kell jegyeznem, hogy elképesztő az örök fiatal, temperamentumos, elegáns megjelenése. Gratulálok neki ezúton is és köszönöm ezt az estét! Nagyon örültem, hogy az Illés kluboschok és a Koncz Zsuzsa csapat rendkívül nagy létszámban képviseltette magát és a rajongói tábort. Ugyanakkor sajnálom, hogy az utóbbi időben nagyon sok alkalommal az érintett körhöz tartozó kedvenceink - Bródy, Tolcsvay Laci, Levente - egyidőben szerepeltek különböző helyeken, sajnos ezzel sokunknak dilemmát okozva. Zsuzsa koncertjének estéjén nemrégiben Tolcsvay Laci zenélt Péreli Zsuzsa kiállításának megnyitóján, most pedig Levente szerepelt Miskolcon, szerencse, hogy mindenütt vagyunk néhányan . |
|
Előzmény: 22982, Eszter |
Bálint | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.28 11:35:28 (V) 22984. |
Füleki élmények! Jelbeszédet nem lehet megelőzni, beszámolót így már nem is írok! Néhány kiegészítés, megerősítés tőlem: A verséneklés kapcsán az a nagyszerű és felemelő, hogy vannak ilyen fiatalok, akik Szlovákiában így is ápolják - és ápolhatják - a magyar nyelvet, hogy magyarul énekelnek József Attilától kezdeve ismert és még ismeretlen mai költők verseit vagy saját költeményeket, élmény hallgatni, hogy szépen, ízesen beszélnek magyarul. Így tovább, folytatni kell! A MIEZt ismerjük, nem kevésbé Leventét! Leventéhez még annyit, hogy már a színpadra lépve is, aztán pedig énekelve még inkább azt érzékeljük, hogy betölti a színpadot! Jelenség! Óriási hangja van! Köszönjük mindenkinek a füleki estét |
|
Előzmény: 22981, Jelbeszéd |
Tamas Laci | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.28 10:54:27 (V) 22983. |
Rendhagyó Buli lesz ma este a Károlyi Étteremben. NÉMETH OSZI az Echo zenekar "örökös tagja " fog ma engem helyettesiteni a dobok mögött. Sajnos a mult héten pár napig korházban voltam és a mai bulit végigdobolni még korai lenne. Ugy mint régen "nagyon régen" amikor szükség volt segítségre Oszi barátom ült helyettem a dob mögé. Én is ott leszek a bulin és élvezni fogom ezt a különleges estét. Mindenkit szeretettel várunk: Tamás Laci /ECHO/ |
Eszter | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.28 09:05:18 (V) 22982. |
Kedves Kluboschok! Kik ott voltak megerősíthetik: fergeteges sikerű koncertet adott tegnap Koncz Zsuzsa az Óbudai Kulturális Központban. A Művésznő ez alkalommal is nemcsak zenei élménnyel, de komoly és mély mondanivalóval ajándékozta meg hálás közönségét. Régi és új dalok éppúgy megtették hatásukat. Teljesen megérdemelt volt a vastaps. A dicséret éppúgy megilleti a Závodi Gábor vezette zenekart is. És - végül, de nem utolsó sorban - a lelkes és értő publikumot - melynek soraiban sokatokkal találkozhattunk. Jól tette hát, aki ott volt! Remélem sok hasonló élményben lesz még részünk - így, közösen - Veletek együtt! |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.28 08:41:52 (V) 22981. |
Szép Napot Mindenkinek! Tegnap este még egy dolgot elfelejtettem megírni. Levente nagyon élvezte a zenélést! Láthatóan és érezhetően nagyon jókedve volt... De hát ezt szoktuk meg tőle... Az utolsó dal előtt odament a mikrofonhoz, a mutatóujját a szája elé tartotta, csendet kért... lett is nagy csend... és akkor a nagy csendbe belesikította a Little Richard kezdetét... |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.28 00:00:48 (V) 22980. |
Szép Estét Mindenkinek! Most értünk haza Fülekről (zuhogó esőben), ahol fellépett a MIEZ és Szörényi Levente. Fülekről tudni kell, hogy 99%-ban magyar lakosok lakják, a polgármester is magyar... szóval mindenki... Levente ez év március 15-én volt a vendégük, és akkor megígérte, hogy majd ősszel elénekel néhány dalt. Ehhez a műsorához hívta meg kísérő zenekarnak a MIEZ-t. 17 órától versdaloló fesztivál volt, ahol felvidéki zenekarok, szólisták megzenésített verseket adtak elő. És az est befejezéseként jött a MIEZ, és a végén az utolsó négy számot már Leventével közösen adták elő. Levi természetesen gitározott is. A négy dal: Az utcán, Kugli, Légy jó kicsit hozzám, Little Richard. A terem befogadóképessége 350 fős, majdnem tele volt, egy-két széket láttam üresen. A Miskolci Illés Klub 70-80 fővel képviseltette magát. Ki a különbusszal, ki saját autóval érkezett a helyszínre. A miskolci csapatnak köszönhetően nagyon szuper hangulat volt! Találkoztunk Bp-i tagokkal is... Szilvi, András, Bálint... velük beszéltem, de lehet, hogy voltak mások is... Azt hiszem, hogy a MIEZ történetében ez nagy esemény, és nagy megtiszteltetés, hogy Leventével együtt játszhattak. Szép volt Fiúk! |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.27 13:17:05 (Szo) 22979. |
Ma este Koncz Zsuzsa koncert Óbudai Kulturális Központ (1032 Budapest, San Marco utca 81., telefon: +36 1 388 2373) 20:00 óra |
ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.27 12:28:48 (Szo) 22978. |
amióta az EMI-ra rátette a kezét a CIB bank, mindennek vége gyakorlatilag 3 év alatt romba döntötték 50 év munkáját és a világ egyik legértékesebb archívumából is csak csődöt voltak képesek kihozni... most ráadásul az EMI el van adva az átmeneti időben nagyjából mindenbe beletojnak a Bródy SYMA kiadvány szerintem az amatőrség csúcsa én meg sem hirdettem volna a DVD-t hanem szépen eladom aztán ha elfogyott jöhet a DVD vagy a kettő egyben (ahogy ez a Diszkontban megoldottuk) mert ilyen helyzetben a CD önállóan eladhatatlan |
|
Előzmény: 22969, Illésfan |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.27 10:52:33 (Szo) 22977. |
Hát ennyi csalódott embert én még nem láttam a miskolci Illés klubban, akik mind azon bosszankodtak, hogy Levente nem énekelt nekünk, jóllehet, beszélgetés volt meghirdetve, dehát a meglepetést nem lehet hirdetni, ami ezúttal elmaradt. Viszont a jó órás beszélgetés kárpótolt mindenkit, "Az Utazástól a Hattyúdalig" címmel rengeteg érdekességet, kulisszatitkot, újdonságot tudtunk meg, Levi felszabadult, jókedvű volt és valóban olyan nyíltsággal és közvetlenül beszélt a szűk baráti körben kb.négyszázszemközt, mintha csak néhányan lettünk volna. Még az Illés együttesről is meg tudtunk eddig nem hallott sztorikat, hiszen a jelzett időszakban volt jónéhány Illés koncert is. Jelbeszéd jelezte, hogy a beszélgetésnek nem tárgya a színpadi művek sora, hiszen ez megér egy külön misét, mire Levi azt mondta, hogy jövő ilyenkor az I.K. 3.0 bemutatója után aktuális lehet egy ilyen beszélgetés is. Mező Pista ezt magáról nyilván nem irhatja le, én viszont igen, hogy sok hivatásos "profi" riporterecske beiratkozhatna hozzá egy felsőfokú tanfolyamra, melyen megtudhatnák, hogyan lehet egy sokezerszer interjúvolt művésztől új dolgokat érdekfeszítően és tartalmasan kérdezni úgy, hogy közben hagyja beszélni a kérdezettet tudván, mikor kell közbeszólni és továbbhaladni. A MIEZ pedig hozta a megszokottan kiváló formáját, a jó hangulatot és irigykednek azok, akik nem lehetnek ott ma Füleken, várjuk az erről szóló beszámolót is. Szép volt Fiúk! | |
Előzmény: 22973, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.27 00:15:58 (Szo) 22976. |
Én meg csak egyszer jártam Füleken.... És én sem tudom, hol van.... Ne ijedj meg, megtaláljuk... |
|
Előzmény: 22975, Illésfan |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.27 00:09:10 (Szo) 22975. |
Nem vagyunk túlságosan ismerősek Füleken, talán alig fél tucatszor jártam ott és akkor sem a Művelődési Házat kerestem. Ráadásul errefelé () munkanap is lesz holnap, úgyhogy túl sok idő sem lesz keresgetni... Na, de mindegy, szétnézek még a neten... | |
Előzmény: 22972, Jelbeszéd |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.27 00:05:23 (Szo) 22974. |
Ja, igen, azt nem néztem, csak a fő- és alcímet másoltam be. | |
Előzmény: 22971, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.26 23:58:42 (P) 22973. |
Most jöttünk haza a miskolci Illés Klubból.... nagyon jól sikerült... Levente volt a vendégünk... Volt egy jó órás beszélgetés "Az Utazástól a Hattyúdalig" címmel, és sok érdekességet tudtunk meg a Fonográf időszakból, a lemezek megjelenéséről, a betiltott dalokról, és még sorolhatnám... A szünetben Levente állta a dedikálók rohamait... Aztán a MIEZ koncert következett. Rengetegen táncoltak... voltunk vagy kétszázan... Levente mellett ültem, és közben mindegyik dalról mondott valami érdekeset, mármint a dal születéséről... Itt volt Ágoston is a feleségével, és jól érezték magukat... Holnap a Felvidéki Fülek városába utazik a MIEZ, Levente társaságában, és ott ad egy másfél órás koncertet. Levente is fog énekelni 4-5 dalt. A miskolci klubból külön busz megy, és személyautóval is mennek többen... lesz vagy száz fős a miskolci delegáció... Egyelőre ennyit a ma esti klubnapról... |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.26 23:48:30 (P) 22972. |
A füleki Városi Művelődési Házban lesz..... és Fülek egy tízezres kisváros.... ott meg lehet találni mindent, aki nem találja meg... úgy kell neki..... |
|
Előzmény: 22970, Illésfan |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.26 23:45:35 (P) 22971. |
...már megijedtem, hogy Levente egyszerre két helyen is lesz, mert ma este nálunk volt Miskolcon..... csak hogy Hatvanban október 19-én volt.... |
|
Előzmény: 22966, Illésfan |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.26 20:02:15 (P) 22970. |
Jelbeszéd, nem tudod, hogy ez a füleki VMK, ahol a buli lesz, pontosan merre van? Semmit nem találtam róla, úgyhogy így nehéz lesz odatalálni. | |
Előzmény: 22950, Jelbeszéd |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.26 19:49:43 (P) 22969. |
Azt már tudtam, hogy csúszik - hiszen Te írtad, itt -, igazából az érdekelt, hogy nagyjából mikorra lesz meg. Különben úgy veszem észre, hogy az EMI már nem a régi... valami nem mehet jól náluk. | |
Előzmény: 22967, ummagumma |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.26 19:47:48 (P) 22968. |
Lézerrel digitalizálták Edison felvételét Háromdimenziós szkenneléssel állították vissza az első ismert hangfelvételt. Az alufóliára készített korai lemezt átszakította volna a tű, ha megpróbálják lejátszani. http://www.origo.hu/techbazis/20121026-lezerrel-olvastak-be-az-edison-altal-keszitett-legregibb-hangfelvetelt.html |
ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.26 17:28:27 (P) 22967. |
én tudok csúszik a megjelenése azért a harácsonyi szezonra csak összehozza az EMI |
|
Előzmény: 22965, Illésfan |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.26 15:39:08 (P) 22966. |
Legendák nyomában: A hatvani Ady Endre Könyvtár vendége lesz ma este Szörényi Levente előadóművész. http://6van.eu/kultura/legendak-nyomaban |
<< < 204 205 206 207 208 209 210 211 212 > >> |
|