Színváltás: |
|
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.15 09:51:10 (Szo) 11684. |
Tegnap Gödöllőn a királyi kastélyban nagyon szép koncertet tartott egy múlt századi szerző, ahogy a Mester önnönmagát aposztrofálta. Köszönjük! |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.15 09:11:06 (Szo) 11683. |
Szép napot mindenkinek ! Folytatva a tegnapi miskolci klub beszámolót... A MIEZ először játszott a nagyszínpadon. Igaz, kicsit (nem nagyon) távolabb kerültek, de a hangzás sokkal jobb volt! (és több hely maradt a táncosoknak...) Az elején vetítés volt a MIEZ életéről. A fiúk hoztak egy-két meglepetést, azaz eljátszottak néhány új számot.... még az "István, a király"-ból is volt két betétdal. Az "Eljöttél"-ben Viktor még harmonikázott is... És Gábor, a billentyűs is megtanult mosolyogni... szóval nagyon jó volt a hangulat.... Folytatás október 12-én... |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 23:34:59 (P) 11682. |
Most értem haza a Miskolcról az ILLÉS klubból. Nagyon jó volt ! Mondhatnám eddig ez volt a legjobb! A srácok kitettek magukért ! Itt volt Svédasztal is. Legközelebb október 12-én lesz Miskolcon ILLÉS klub. Majd még írok bővebben is a ma estéről... Jó éjt! |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 23:32:30 (P) 11681. |
Attól függ milyen idős, és milyen csinos a tanárnő....? Örülök, hogy kaptál érte ötöst, és örülök, ha segíthettem! |
|
Előzmény: 11679, attila0427 |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 20:35:28 (P) 11680. |
"Atyák, kaptam egy levelet, miszerint a következő klubon már 1300 Ft a belépőjegy ára. Ez igaz? Javítsam át a plakátot?" - ezt a kérdést tette fel Marcell , mert kapott egy levelet "Vicus"-tól , miszerint szeptemberben ennyit kellett fizetnie , mivel nincs tagságija. Rákérdeztem az FMH vezetőségénél és kiderült , hogy a nyár folyamán egy igazgatói döntés alapján minden rendezvény belépő árait emelték néhány száz forintal , így nálunk is 100 ft.emelésre került sor , ami "csak" a nem klubtagokra vonatkozik.Sajnos erről bennünket (vezetőség) elfelejtettek tájékoztatni.Ennek ellenére szives elnézéseteket kérem az FMH vezetősége nevében is . Tehát októbertől : a tagságis jegy változatlanul ezer ft. , a tagsági nélküli pedig az emelésssel , ezerhároszáz ft. lesz. |
attila0427 | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 20:33:20 (P) 11679. |
Azért ezektől még messze állok, de tetszik a dal szövege. |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 20:21:32 (P) 11678. |
Természetesen ez is Bródy János . |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 20:20:17 (P) 11677. |
Tőlem pedig jutalmul kapod : A tanárnő Megtaláltam a szerelmet sok-sok év után Tanárnő a szerelmem egy csodálatos leány A tanárnőt sokan ismerik s én nem csodálkozom Rokonszenves jelenség és megértő nagyon Én vagyok az egyetlen kit ingyen is tanít Elárulom, hogy a szerelmem csak értem dolgozik A tanítványai tisztelik mert jó a módszere A tandíjat sem sokallják bár drága az ideje Én vagyok az egyetlen kit ingyen is tanít Hisz mondtam már, hogy a szerelmem csak értem dolgozik Azt mondják a barátaim akikre hallgatok Hogy messze legjobban ő tanít s én igazán büszke vagyok Mert én vagyok az egyetlen kit ingyen is tanít De legjobb mikor a szerelmem velem dolgozik Azt hiszem, hogy egy szép napon feleségül veszem Ha lesz majd egy-két gyerekünk dolgozni nem engedem Bár én vagyok az egyetlen kit ingyen is tanít Az igazság az, hogy nem szeretem ha annyit dolgozik |
|
Előzmény: 11676, attila0427 |
attila0427 | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 19:49:11 (P) 11676. |
Üdv! A honorárium egy jeles lett, amiért "kijavítottam" a tanárnőt. Elmondtam mindent, amit Jelbeszéd írt le, és csodálkozott is. Mégegyszer köszönöm a gyors választ. |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 18:19:28 (P) 11675. |
Örülök, Cila, hogy nem lett komolyabb bajod! Remélem októberben találkozuk! | |
Előzmény: 11664, Cila |
Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 17:40:40 (P) 11674. |
Régebben én is szerettem motorozni,de csak ha én vezettem - hátul egyszerűen nem érzem magam biztonságban. Simsonom volt,kb 15000 km-t tettem bele. Párszor vezettem komolyabb gépeket is,de azon nem tudtam ellenállni a kísértésnek-egyszóval őrült lettem arra az időre. Ez az oka,hogy inkább nem veszek nagyobb motort,mert előbb-utóbb baj lenne. Úgy is mondhatnám: félek magamtól |
|
Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 17:26:42 (P) 11673. |
Őszinte részvétem | |
Előzmény: 11656, szürke bagoly |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 16:51:53 (P) 11672. |
"Bocsánat, abbahagytam már, menjünk át valami szaktopikba" - egyetértek |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 16:24:23 (P) 11671. |
Őrültség lenne, már bocs. Ami van, azt lépik túl. És hirtelen néhány tonna táblát is ki kellene helyezni olyan útszakaszokra, ahol a belátható úthossz miatt korlátozni kellene a sebességet (így is van ilyen szép számmal), épp annyira, mint most az előírt korlát. De ez csak egy huszadrangú probléma lenne. Sokkal durvább, hogy töredéke szerepel a költségvetésben annak, amennyit csak a jelenlegi állapot fenntartásának elérése érdekében a közutakra kellene költeni. Ebből az következik, hogy folyamatosan romlik az utak állapota, ami újabb sebességkorlátozások bevezetését vonja maga után. Megjegyzem, sanszos, hogy ez lesz az autópályáink sorsa is hamarosan, mármint a szétrohadás. Ilyen körülmények, valamint a hazai utakon tapasztalható katasztrofális morál mellett nagyjából számosítható is lenne annak következménye, ha megemelnék a sebességhatárokat. Sajnos, nagyon sok motoros van, aki a "kihaénnem" alapon kezeli az egész helyzetét a közlekedésben, illetve keveri a szabadságot a szabadossággal. Igen, ilyenkor jön, hogy debezzeg az autósok is. Csak hát azok a nagyságrendek nagoyn csúnyák. És persze, amikor emlékeztetnek egy szereplőt a felelősségére, az nem szokott tetszeni neki. De tudomásul kell venni, hogy ez egy veszélyes üzem, és itt szituációk tömkelege van, amikor egész egyszerűen nem szabad tévedni, nem szabad nem észrevenni, figyelembe venni dolgokat. Bocsánat, abbahagytam már, menjünk át valami szaktopikba |
|
Előzmény: 11667, erga |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 16:16:23 (P) 11670. |
Mi egy kis csapattal Gödöllőre megyünk Tini koncertjére. Október 13.-án MIEZ lesz a Budapest TV-ben. |
|
Előzmény: 11669, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 15:55:55 (P) 11669. |
Szép napot ! Aki igyekszik, az még ideér a miskolci ILLÉS klubba ! Kezdés 19.30-kor. |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 13:54:00 (P) 11668. |
Na jó, legyen az csak 15-20%. | |
Előzmény: 11667, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 13:51:51 (P) 11667. |
Kényes téma, ezekból óriási flame szokott lennei mindig autós-motoros fórumokon. Én mindenesetre egyetértek - azzal az egyetlen különbséggel, hogy szerintem a KRESZ által meghatározott sebességhatárokat, ill. a táblák által mutatottakat meg kéne emelni 20-30%-kal, felette pedig rendesen büntetni. És persze csak itthon áll ez a véleményem, Ausztriában pl. szvsz helyes, jó közlekedést lehetővé tevő értékek vannak a táblákon. | |
Előzmény: 11666, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 13:26:26 (P) 11666. |
Amúgy meg végig kell gondolni az alábbiakat: -Magyarországon a vezető baleseti ok a gyorshajtás. Ez alatt nem csak a megengedettnél gyorsabb haladást kell érteni, hanem az ún. "relatív" gyorshajtást, amelyiknél figyelembe kell(ene) venni az út- és látási viszonyokat, a jármű és azon belül is különösen a gumiabroncsok állapotát lehetőségeit, valamint a forgalmi helyzetet, stb. -Motorkerékpárt már nagyon olcsón is lehet szerezni, olyat, amelyikkel már rendesen lehet hasítani. Mindezt úgy, hogy semmilyen védelmet nem nyújt a rajta ülő(k)nek. -Motorkerékpáros "jogsit" lehet szerezni, de valódi jártasságot sokkal hosszabb idő alatt, mint egy személygépkocsihoz (ezt meg kell tudni ülni, minden helyzetben). -A motorosok forgalomban, illetve balesetekben elfoglalt szerepe, részarány között egy nagyságrendnyi különbség van, nem csak a fentebbi műszaki jellegű okok miatt. Ez csak egy hirtelen szakmai gondolatsor volt részemről, Cila konkrét esetének részletesebb ismerete nélkül. Elnézést kérek azoktól, akiket ez zavar, vagy bánt. Nálam "vörös posztó" a téma. Szóban szívesen kifejtem bővebben is. |
|
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.14 13:16:24 (P) 11665. |
Hálistennek nem történt komolyabb bajod. Milyen mociról van szó, egyébként? | |
<< < 727 728 729 730 731 732 733 734 735 > >> |
|