Színváltás: |
|
Gábrosz <; | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.06.03 23:39:53 (V) 10142. |
a Micimackót a Bojtorján is gyakran énekli, pl. november elején az Illés-klubban is, de lemezre is van véve általuk (az a gitárzúzás a végén felejthetetlen volt). Ezt csak úgy hirtelen, de még gondolkodom máson. Amúgy a Micimackót először nem Halász Judit énekelte? Nincs információm, de nekem annyira egyértelműnek tűnik, hogy ha Micimackó akkor Halász Judit, és Koncz Zsuzsa csak később énekelte... |
|
Előzmény: 10141, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.06.03 20:28:53 (V) 10141. |
Szép napot mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni Tőletek! Szeretném összegyűjteni azokat a Koncz Zsuzsa által énekelt dalokat, melyek még az Illés időszakban (1965-1973) születtek, s eredetileg az Illés kísérte, s melyeket más is feldolgozott. Amiről tudomásom van, illetve ami a bírtokomban van, azokat most közzé teszem: Rohan az idő (Szörényi L. – S. Nagy I.) - Bergendy együttes - Tárkányi Tamara - Szandi - Kovács Kati - Micro együttes Mr. Alkohol (Szörényi Sz. – Bródy J.) - Jürgen Walter (németül) - Micro együttes - Nóri & Non Stop - Mag Judit Micimackó (Bródy J. – A.Milne – Karinthy F.) - Halász Judit - Republic - D.J. Maci - Bródy János Ha én rózsa volnék (Bródy J.) - Sebestyén Márta - Péter szabó Szilvia - Szivárvány együttes Valaki kell, hogy szeressen (Illés L. – Bródy J.) - Micro együttes - Pa Dö Dö Vigyázz, ha jön a vonat (Szörényi Sz. – Bródy J.) - Expressz együttes Ma végre jó a kedvem (Illés L. – Bródy J.) - Bergendy együttes Későre jár kedvesem (Bródy J.) - Halász Judit Keresem a szót (Szörényi L. – Bródy J.) - Korona együttes ...ha valaki tud még hasonlót, kérem jelezze! Pár éve egy lemezboltban láttam egy CD-t, amin rajta volt a "Korai még" c. dal, sajnos akkor nem vettem meg, és azóta sem láttam, s ami a legbosszantóbb, nem emlékszem az énekesnő nevére sem... valami "művész neve" volt... |
<< 1 >> |
|