Színváltás: |
|
etzilburg | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.20 10:32:04 (Csü) 1090. |
Halló fiúk, halló lányok! Érdeklődve - és irigykedve - olvasom a Madách Színházi élménybeszámolókat, sajnos nem tudtam ott lenni. Lilike! (szia) Ez az idézet szó szerint idézett? ..."Ha én rózsa volnék, MINDIG..." Úgy értem, Tini tényleg így énekelte? (recitativo) |
|
Előzmény: 1062, Lilike |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.19 18:00:19 (Sze) 1076. |
Jó volt Tőled is hallani... Kösz!! | |
Előzmény: 1062, Lilike |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.19 14:38:25 (Sze) 1062. |
Üdv mindenkinek, megérkeztem én is. Látom, sokan írtatok már a Madách-beli gáláról. Sokkal töbet én sem tudok hozzátenni, nagyon szép volt, méltó Tinihez. Sajnálom, hogy az estin már nem tudtam ott lenni, de a Ha én rózsa volnék mindenért kárpótolt. Aki nem volt ott, nem feltétlenül tudja, miért ájuldozik itt mindenki a Ha én rózsa volnékon.... A történet röviden annyi, hogy miután Tinit felhívták a színpadra, szépen megköszönte minden művésznek és a közönségnek is az estet. Nagyon meg volt illetődve, majd Mahó Andi behozta a gitárját, hogy már pedig énekelnie kell. Tini fel is vette és mondta, hogy hát egy dal még nem hangzott el az esten, úgyhogy most ezt fogja elénekelni. El is kezdte szépen a dalt: bevezető....."Ha én rózsa volnék, mindig..." És itt abbahagyta, néma csend a színpadon, a nézőtéren, valami nem stimmel.... "Gyerekek, nem tudom eljátszani, meg vagyok hatódva.." és arcát a kezébe temetve elfordult egy pillanatra. A közönség pedig vastapsban tört ki. Meg könnyekben. Hát, tudjátok, nem volt egy utolsó érzés, átélni, hogy Bródy János a meghatottságtól nem tudja elkezdeni a Ha én rózsa volnékot, amit körülbelül ötvenezerszer énekelt már színpadon. Míg élek nem felejtem el azt a pillanatot, az biztos. |
<< 1 >> |
|