Színváltás: |
|
Levente | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.19 21:44:33 (Sze) 1083. |
István: Én pár éve kikölcsönöztem a Koncertet, és azon rajta volt, ahogy Bródy elénekli a "Ha én rózsa volnék"-ot. Nem tudom, vajon a filmet a rendszerváltás után újravágátk? Mert már az Istvánról szóló könyvben is olvastam, hogy eredetileg kimaradt a filmből. Ezért kicsit meglepődtem, amikor ez a része jött a filmnek. Lehetséges okokat tudtok mondani? |
|
Előzmény: 1064, Jelbeszéd |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.19 17:51:29 (Sze) 1075. |
Igen, mondta is Tini, hogy azt hiszi, ez az a lelkiállapot, amelyikben '81-ben Zsuzsa sem tudta elénekelni ezt a dalt. De szerintem azért mégsem ugyanaz, ha Zuzsa nem tudja elénekelni, mintha Tini nem tudná elénekelni. (Nna, ez jó magyartalanra sikeredett... :-S) | |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.19 16:57:23 (Sze) 1070. |
A 150 Ft-nál volt olcsóbb is, öcsém ugyanis belógott a nevezett koncertre. Régi szép idők, lehet, hogy ma már nem lehetne! Ami engem illet: azon a napon sorkatonai szolgálatot töltöttem, tudom, hogy csütörtökre esett és nekem szombaton volt az esküm, mikor ujoncként hazamehettem. Sehogy se tudtam meglógni, pedig készültem rá! Az lett volna az első Illés-koncert, mert előtte mire olyan nagy lettem, hogy élő koncertre mehettem volna, az Illés feloszlott! Így azután már csak 9 évet kellett várni az 1990-es Népstadionig! Akkor már elég nagy voltam!De azóta mindegyik koncerten ott voltam, kivéve az 1992-es FMH-belit, mert arra nem lehetett jegyet kapni. És lehet, hogy belógni sem lehetett volna! | |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.19 16:24:11 (Sze) 1066. |
Isvtán, a Ha én rózsa volnék Tini-féle változata mennyire megy Neked gitáron? Tudod pontosan úgy játszani, vagy hogy bontod az akkordokat alá? | |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.19 16:10:56 (Sze) 1064. |
Szép napot mindenkinek! Hát, most már még jobban sajnálom, hogy nem voltam ott vasárnap a Madách Színházban. Lehet, hogy én vagyok ügyetlen, de képtelen voltam megrendelni a jegyet interneten... Egyszerűen nem tudtam. Túl bonyolult volt. Legalább is a Petőfi Csarnokhoz képest. Március 15-én ott voltam Skorpió koncerten, s előtte beléptem, kiválasztottam és rákattintottam. Rögtön visszajelezte, hogy oké, el van téve a jegy. A Madáchnál ezt nem tudtam megtenni... Lilikének: 1981.március 26-án hasonló eset játszódott le a KONCERT-en. Koncz Zsuzsa nem tudta elénekelni a "Ha én rózsa volnék" c. dalt, hasonló okok miatt. Tini kísérte volna egy szál gitárral. Zsuzsa kétszer belekezdett, de nem ment. S akkor Tini azt mondta, hogy már pedig ennek a dalnak el kell hangoznia! És ő énekelte el. Sajnos ennek sem a filmben, sem a lemezen nem maradt nyoma! Csak az tudja, aki ott volt. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ott lehettem. (Tudjátok mennyibe került akkor a belépőjegy? 150 Ft !) Üdv: MI |
<< 1 >> |
|