Színváltás: |
|
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.08.12 19:20:44 (V) 11264. |
Köszönöm Tibor a kiegészítést! Ha tudnád, mennyit törtem a fejem, hogy mi van még.... pedig ezek a lemezek mind megvannak nekem is... köszi mégegyszer! ...és még közben eszembe jutott egy... bár ezen csak egy Fonográf és egy Koncz Zsuzsa dal van.... a Kenguru c. film zenéje... Kenguru - Szyksznian Wanda - 1976 |
|
Előzmény: 11263, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.08.12 15:59:21 (V) 11263. |
Nagyon jó az összeállitás! Kiegészitések: Kovács Kati- Szörényi Levente- Adamis Anna. Boritó: Várhelyi Tamás-1978 Sztárok 33-on-Verkli. Boritó: Kozma Péter, Bodola György-1982 Láss, ne csak nézz! Boritó: Nagy Péter, Hérics Nándor-1978 Tolcsvay László-Bródy János-Fazekas Mihály: Lúdas Matyi - 1984 / tervező nincs feltüntettve/ A Magyar Rockszinpad Csillagai 1973-1990-Szyksznian Wanda |
|
Előzmény: 11261, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.08.12 15:08:08 (V) 11261. |
A hétvégén rendezgettem (porolgattam) a lemezeimet (LP) és ilyenkor meg-megáll az ember és rácsodálkozik egy-egy lemezre, borítóra... (én legalább is így vagyok vele) És ugyan százszor volt már a kezemben, de mindíg felfedezek rajtuk valamit, ami eddig elkerülte a figyelmem... Nekem mindíg nagyobb esztétikai élményt jelentett egy szép LP borítót kézbe venni, megforgatni, megcsodálni, mint egy CD-t, vagy kazettát... Aztán gondoltam egyet és összegyűjtöttem az ILLÉS és "Holdudvara" lemezborítóinak tervezőit (csak a magyar LP-t) Ezt szeretném most közzé tenni... és előre is elnézést, ha valamit kihagytam volna... ha valaki tud még valamit, megköszönöm, ha segít... Bár 2005-ben megjelent egy szép színes könyv a magyar lemezborítókról, de abban nincs benne az összes lemez... Viszont tudom ajánlani mindenkinek.... |
<< 1 >> |
|