Színváltás: |
|
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.13 20:31:34 (Csü) 11649. |
Sárga rózsa Elszáradt a sárga rózsa Nem jött senki el, hogy kidobja - Dana-dana-don-, ki az ablakon - Dana-dana-don Nem él már, nem is szép, halott rég - Dana-dana-don-, látni akarom - Dana-dana-don Jaj, de rég volt már, hogy szépnek láttam Széltől óvtam én, úgy vigyáztam - Dana-dana-don-, kedveltem nagyon - Dana-dana-don Elmúlt rég, nincs erőm, hogy kidobjam - Dana-dana-don-, látni akarom - Dana-dana-don Jóbarátom, tudod-e, hogy mért nem meri Soha senki beismerni azt Hogy, ha elmúlt az, amiban hittünk Az, ami oly szép volt, de vissza sose tér Azt hiszem, rájöttem már - igen Gondolkozz el, nem nehéz - óh, nem Látod, elment ő és itt a rózsa Szép emlékem sárga virága - Dana-dana-don-, régi bánatom - Dana-dana-don Nem él már, nem is szép, halott rég - Dana-dana-don-, látni akarom - Dana-dana-don Régen elszáradt a sárga rózsa Jönne már egy lány, hogy kidobja - Dana-dana-don-, ki az ablakon - Dana-dana-don Bevallom, nincs erőm, hogy kidobjam - Dana-dana-don-, látni akarom - Dana-dana-don Jóbarátom, tudod-e, hogy mért nem meri Soha senki beismerni azt Hogy, ha elmúlt az, amiban hittünk Az, ami oly szép volt, de vissza sose tér Azt hiszem, rájöttem már - igen Gondolkozz el, nem nehéz - óh, nem |
<< 1 >> |
|