Színváltás: |
|
Rocktóber | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.28 01:06:22 (P) 11787. |
Péter szabó szilviát nem kedvelem de a Ha én rózsa volnék-ot nagyon jól adta elő. És Szolnoki Péter is jól adta elő az Elmegyek-et. Szabó Győző is jól énekelte a 8 óra munka című Nagyferó számot. Az nem értem mért nem jutott a döntőbe?. Gittinger Tibiékkel összefutottam az Almássyban a Dr.Rock koncertjén. Nagyon jó a zenekar. Játszották az Illéstől a Ne gondold-ot is. | |
Előzmény: 11744, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.22 18:09:00 (Szo) 11744. |
Tulajdonképpen az egészben az érdekel (egy kicsit), hogy ha továbjut(na) egy Illés, Fonográf, vagy Koncz Zsuzsa dal, akkor hogy fogják majd feldolgozni... A szerkesztők hozzá nem értését bizonyítja az is, hogy még a tavaszi verseny alatt, ugyanazon elődöntőbe két Koncz dalt is tettek (Mama kérlek, Ha én rózsa volnék) Ez enyhén szólva is sportszerűtlen... De hát mint már írtam, nem csalódtam... |
|
Előzmény: 11743, Rocktóber |
Rocktóber | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.22 17:21:22 (Szo) 11743. |
Én aq Csináljuk a fesztivált-ban nagyot csalódtam mert a sok hülye tingli tangli Neoton meg Aradszky dalokat juttatott tovább. A toplistán csak két dal van ami odavaló. A Ha én rózsa volnék meg a Máté Pétertől az Elmegyek. LGT, Omega és Fonográf dalok nem jutottak tovább a selejtezőnél. | |
Előzmény: 11742, Jelbeszéd |
<< 1 >> |
|