Színváltás: |
|
lili26 | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.27 10:49:42 (Csü) 11773. |
Most nincs "előttem" a fókuszos végső anyag, de úgy emlékszem, nem húzták ki belőle azt, ahogyan rámondtam, hogy "Londonban és Liverpoolban is felkeresték" stb... Eredetileg természetesen benne volt. De persze nem ez a legnagyobb baja az anyagnak, hanem az, hogy "rövidítés" címén éppen a legfontosabbakat húzták ki belőle - "természetesen" utólag, nélkülem. (folyt) | |
Előzmény: 11772, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.27 09:49:00 (Csü) 11772. |
Nem tudom, érez-e valamit egyáltalán. Na, mindegy, ma már ott tartunk, hogy örülhetünk, ha egyáltalán befér egy ilyen hír a sok borzasztóan fontos bulvár közé. Gondolkodtam, beírjam-e a következőt, mert hát végképp rám ragasztják az örökös akadékoskodó címkét, de megteszem, mert végülis arról nem én tehetek, ha valami nem igazán stimmel. Szóval, elhangzott a narrátortól, hogy a srácok (Blekkbörc) Liverpoolban bejárták a legendás helyeket, no és az első kettő ilyen kapásból az Abbey Road stúdió volt a zebrával, meg a tetőkoncert helyszíne... mindkettő Londonban, ugyebár. Ilyen csibész ez a retekklub. |
|
Előzmény: 11771, Zé |
Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.09.26 21:41:40 (Sze) 11771. |
Nem tudom mit érez,aki a műsor tartalmát és annak sorrendjét megalkotja?! Az előzetesben persze a BB-ről semmi nem volt |
|
Előzmény: 11770, Lilluka |
<< 1 >> |
|