Színváltás: |
|
ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.04 16:41:26 (Csü) 1367. |
akkor ne papírra készítsd az újságot hanem a webre - ott nem akkor bukta - és többen tudunk segíteni a keretprogram megírásában | |
Előzmény: 1358, ólomkatona |
ólomkatona | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.04 09:31:29 (Csü) 1358. |
Kedves erga! Igazad van sokmindenben. Remélem azt könnyen belátja mindenki és nem is várja - nem is várhatja el tőlem - hogy blintre csináljak saját pénzemen egy újságot csak azért, hogy felmérjem szükség van e rá? Megtehetném ezt ha mondjuk milliomos lennék és nem számítana nekem 15-20 ezer forint bukta. Sajnos azonban nem vagyok abban a helyzetben, hogy ne számítson. Más. A bátyámtól kapott információk alapján mondom, hogy anno a régi Illés Klub időszakában a tagdíjért küldtek automatikusan egy ilyen újságot. A járható út ez lenne szerintem. Vagyis belekalkulálni ennek a költségét a klubtagságiba. Ha van 200 klubtag, mert erről nincs információm. Akkor érdemes egyáltalán foglalkozni ezzel a témával, mert kevesebb példányban még ilyen szűk réteget érintő lapot sem érdemes kiadni (szerintem). Én csak annyit tettem, hogy felajánlottam a segítségemet. A lap szerkesztésében és tördelésében. A mai világban még annak sincs jelentősége szerintem, hogy ez a munka nem Budapesten hanem történetesen Miskolcon vagy máshol zajlik. Az anyagokat (képek, írások) e-mailban el lehetne juttatni hozzám. A többit rám bízhatnátok. Szia Mező (ólomkatona) László |
<< 1 >> |
|