Színváltás: |
|
ólomkatona | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.10 07:38:10 (Sze) 1460. |
Kedves umma! A fénymásolat is jó lenne elvileg, de akkor a képek minőséáge - hát hogy is mondjam finoman - enyhén szólva hagyna kívánnivalót maga után... Ezért a nyomdai változat lenne illdomos. Képek nélkül ez a lap szerintem nem lenne igazi. Csak így lehetne visszaadni egy-egy rendezvény, esemény hangulatát, még akkor is ha csak fekete-fehérek a fotók. Nyomdát ellenben lehet többet is nézni. Nem feltétlenül egyet. Nekem van kapcsolatom itt Miskolcon, akikkel évek óta dolgoztatok. Viszonylag olcsók és korrektek. Ettől függetlenül több helyről kellene árajánlat. Netán ha lenne klubtag, akinek van érdekeltsége nyomdában az nem lenne rossz. Hiszen akkor estelge nem számítabnénak fel munka díjat, mint ahogy én sem. Ezzel olcsóbb lehetne a lap. Én mit tudok vállalni? 1.) a mailban megkapott anyagokat betördelem. 2.) esetenként írok is a lapba. 3.) személyesen vagy ha nem miskolci lesz a nyomda akkor mailban a kész anyagot el tudom juttani az adott nyomdához. Ennyi röviden Szia gyógyulj meg hamar! Várom ám mások észrevételeit is! Mező (ólomkatona) László |
|
Előzmény: 1429, ummagumma |
ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.08 22:04:55 (H) 1429. |
köszi szépen - sajnos január óta kórházból ki kórházba be, mindegy nem sírok... fekete-fehér az fénymásolat vagy nyomda? A5, A4 vagy A3? hány oldal? kb hány példány? ha fénymásolat akkor tudok A3 méretig olcsón. ha nyomda akkor körbekérdezek |
|
Előzmény: 1428, ólomkatona |
ólomkatona | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.08 21:50:36 (H) 1428. |
Kedves Umma! Először is jobbulást! Remélem nem komoly a baj? A kiadványt először szerényebb kivitelben lehetne megjelentetni. (fekete-fehér). Aztán haladni előre lassan. Először színes borító belkül még fekete-fehér. Később esetleg lehetne színes az egész A színes technika azonban nagyon drága. Kis példányszámban egyenesen megfizethetetlen. Szerintem a célnak a fekete - fehér újság is tökéletesen megfelelne. Persze ez csak az én véleményem, Szia Mező (ólomkatona ) László |
|
Előzmény: 1417, ummagumma |
<< 1 >> |
|