Színváltás: |
|
ólomkatona | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.10 12:24:51 (Sze) 1463. |
Kedves Mindenki! Anélkül, hogy engem is elfogultsággal vádolna bárki is el kell mondjam, hogy a bátyámtól nagyobb Illés rajongót nehéz lenne találni. Én hozzá képest csak műkedvelő vagyok... De a régi jó zenét kedvelem. Nem csak az Illést a többit is. Első helyen persze a magyarok közül az Illés áll, amivel tudom, nem vagyok egyedül. Az újságról. Hááát a hangulat igen az nem lehet már soha a régi. Más ez a mai világ. A lányom 24 éves. Sokat beszélgetünk a régi időkről és nemrégiben ezt mondta nekem?: "Apa amiket elmondtál azokból kiindulva jobban szerettem volna akkor élni!" Azt hiszem nem kell ehhez kommentár. És nem a jólétre gondolt sem ő sem én. Minden más volt. Akkor még volt idejük egymásra az embereknek. Sokkal jobban mint manapság. Ma mindenki rohan. 2-3-4 5 állása van. Hajtja a pénzt. Velem együtt persze. Mert én sem vagyok kivétel. Megváltoztunk (-tam) és nem előnyünkre (-előnyömre) De ez van. Talén a tervezett újség valamit visszahozhatna a régi időkből? Nem tudom. Lehet hogy csak pótcselekvés, de az biztos, hogy ahhoz hogy az Illés tényleg örök legyen a klubújság nagyban hozzá tudna járulni. És még egyszer: én csak annyit kérek: a költségeim megtérüljenek. Semmi mást nem számítanék fel. Többet nem tudok felajánlani (sajnos) bár tudnék! Sziasztok Mező (ólomkatona) László |
|
Előzmény: 1462, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.10 09:40:23 (Sze) 1462. |
Eddig nem nagyon akartam nyilatkozni "újság" ügyben, mivel "közeli rokonom" ólomkatona, s nem akartam, hogy elfogultságot gondoljon bárki. Azt viszont tudom, hogy neki nagy tapasztalata van az újságszerkesztésben, mert most is csinál többet is. Ő nem mást vállalt, mint a szerkesztést: ingyen. (Ehhez mint rajztanár és karikatúrista, én is felajánlom segítségemet.) De úgy gondolom, hogy erre (mindenféle igéény és újjongás ellenére), a klubvezetésnek kell rábólintani. Aztán meg kell határozni a címét, terjedelmét stb. A mai technikával bárhol el lehet készíteni. Az, hogy fekete-fehér, egyáltalán nem baj. Ergának: elhiszem, hogy csodálattal nézed az 1968-69-es újságokat. Én is, ha most előszedem! De igenis tudnánk most is olyat csinálni (kivitelben), de a hangulat, az már (sajnos) soha vissza nem hozható... Egyébként meg (szerintem) nem is elsősorban az információtovábbítás ennek a lényege (arra sokkal jobb a net), hanem az, hogy maradjon utánunk valami. Mert akkor 2046-ban mit fog csodálattal nézni VALAKI? Egy CD-t? Ugyan már... |
|
Előzmény: 1460, ólomkatona |
<< 1 >> |
|