Színváltás: |
|
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.06.20 16:11:15 (P) 14743. |
A „csipet csapat” összes tagja továbbá a kaposváriak serege, Éva, Orsi, Emyék... | |
Előzmény: 14737, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.06.20 11:21:02 (P) 14737. |
KONCZ ZSUZSA köszönő e-mailje: "Drága Kriszta, Tibi, őszintén köszönöm a Komédium-beli kiállítást Nektek és mindazoknak, kiket illet! Az Illlés Kluboschok Baráti Körének, tehát Neked Tibi, és tettestársaidnak, Krisztának aki felvetette a dolgot, és aki mellesleg az egyik legrégebbi „mitfahrer”- BARÁT, „udvari hajmegőrző - tanácsnok”, Gabinak, Gyurinak, Józsinak a „koncentrikusoknak” , Borának az ŐSGYŰJTŐnek, a „csipet csapat” összes tagjának, akik ott voltak a megnyitón, ahogy jönnek a koncertekre is, szóval köszönöm MINDNYÁJATOKNAK!!!! Felkaroltátok Kriszta ötletét, mellyel nagy-nagy boldogságot szereztetek nekem, mit magam sem hittem volna, hogy így lesz. Tudjátok, nem vagyok egy nosztalgiázó alkat és bár szívesen odaadtam amit tőlem erre a „tárlatra” kértetek, mégsem gondoltam, hogy az a tapintható szeretet amellyel létrehoztátok, ilyen erősen bennem marad. Csodálatra méltó önzetlenséggel, kevés szabadidőtöket feláldozva csináltátok, eljöttetek, csak hogy örömöt szerezzetek nekem és talán a többieknek is, akik ott jártak! Nem akármilyen élményt kaptam Tőletek! Nektek Tibi külön köszönöm, h az „ellentmondásos családi viszonyok” ellenére kitartottatok mellettem IS! Ez külön jól esik! Soxor puszillak MINDNYÁJATOKAT! Szeretettel :ZS " --------------------------- MINDAZOKNAK, AKIKET ILLET: ZSÓFI, GOSTON, NARDAY JANCSI, B. KATI, LAKOS SANYI, HEGEDŰS INDIÁN LÁSZLÓ, TÓTH BÉLA, TÓTH JANCSI THJ, HÉRICS NÁNDOR, KOZMA IBOLYA, GITTINGERNÉ RÓZSA, RÓZSVÖLGYI JANIKA, A DÚDOLÓK: FEHÉR TAMÁS ÉS LANTOS KATA |
<< 1 >> |
|