Színváltás: |
|
Ferke | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.15 21:17:34 (H) 1538. |
Hello Jelbeszéd, Magánban is irtam neked, de most itt is megnéztem üzenetedet. Érdekel a két szám, bármilyen minőségben is. Ezenkivül ha a lemezen megjelentektől eltérő más változat van valahol amit tudtok, azok is. Igen, a filmzenékről lehet itt szó főleg. Hogy értetted a "lány és a csavargót?. A film változat, vagy az eredeti kislemez jelent meg a "másik oldalán" CD-n?? |
|
Előzmény: 1532, Jelbeszéd |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.14 22:19:48 (V) 1532. |
Hello Ferke! Nekem megvan mindkettő, de némi kívánnivalót hagy maga után... Az "Élünk és meghalunk" kissé gyenge minőség, a "Ne sírjatok Lányok" pedig rövid, ugyanis a filmben csak rövid részlet van, mármint az instrumentális változatból. De ha valakinek megvan végig, engem is érdekelne. (ui. A filmben egyébként más hangszerelésben hallatszik "A lány és a csavargó" mint a kisllemezen, ami aztán 25 év késéssel megjelent az "Illés másik oldalán" c. CD-n...) |
|
Előzmény: 1530, Ferke |
Ferke | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.14 22:14:34 (V) 1530. |
Hello, Hol lehetne hozzáférni az alábbi Illés számokhoz, mondjuk digitális kiadásban: Élünk és meghalunk (instrumentális változat) Ne sirjatok lányok (instrumentális változat) Ostanito |
<< 1 >> |
|