Színváltás: |
|
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.02.27 22:50:32 (P) 16446. |
Vidítani akartam Tamást, nem elbagatelizálni a dolgot. Egyébként hallottam, hogy az influenza egyik változata a középfül gyulladást okoz. Elég valószínűtlennek tűnt a dolog, aztán a nővérem 4 esztendős unokájánál a doki diagnosztizáta. Ezen még senki nem lepődött meg, hiszen kicsiknél elég gyakori ez a betegség. Eltelt egy hét, aztán a kedves Anyuka, majd a Nagymama is erre a sorsra jutott. Rajtuk csak antibiotikum segített. (Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy a kis "csibészke", a bacigazda vészelte át leggyorsabbam) |
|
Előzmény: 16441, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.02.27 00:16:35 (P) 16441. |
Az a helyzet, hogy igen könnyen össze lehet szedni nem túl komoly, ám annál kellemetlenebb nyavalyákat. Egy kis hörghurut és a delikvens máris nem tud végigénekelni egy dalt sem úgy, hogy ne köhögje azt szét. Én beújítottam egy hallójárat-gyulladást is az egyik fülemre, fogalmam sincs hogyan. Nem fertőzés, "csak úgy" jött, viszont két napig rágni nem tudtam normálisan, továbbá feküdni sem, mert úgy bedagadt az állkapcsomnál, valamint lüktetett a fél pofám. Amúgy könnyen és egyszerűen gyógyítható, ha épp nem szombaton jön elő... De egy ilyennel zenélni, az maga a pokol lehet. |
<< 1 >> |
|