Színváltás: |
|
Bálint | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.03.27 23:33:40 (P) 16641. |
Csak keményen Lilike! Én is meghirdettem a munkahelyemen. Ahogy mondod, ártani nem ártunk vele, sőt ... | |
Előzmény: 16625, Lilike |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.03.27 14:23:40 (P) 16631. |
Idéznék egy klasszikust: "Tudom, mit akarnak! Kössek a tökömre lámpást, hogy éjszaka is dolgozhassak!" Szóval, elegem van abból, hogy engem b*sztatnak ilyenekkel. Bedobtak egy szórólapot is, egy szürke, kettétört hal van rajta, meg hogy a felelősségből nekem is jut, amiért Budapest szennyvizeinek a 49%-a tisztítatlanul jut a Dunába. Namármost ilyenkor felmegy bennem a pumpa. Ja, és regisztráljak és akkor nyerhetek egy látogatást az új csilivili szennyvíztisztítóban. Csak a nyakamat nehogy kitörjem a nagy igyekezetben. Meg az a kikapcsológombos kampány. Úgy egyébként miért nem kapcsolnak ki a gépek, amikor kikapcsolom őket? Mennyire életszerű, hogy külön kapcsolgassam őket állandóan? Közben a vacak panelházakban sokszorosa elillan a falakon át a központi fűtéssel... |
|
Előzmény: 16625, Lilike |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.03.27 13:06:43 (P) 16625. |
Attól még elolthatod! Ártani nem ártasz vele. | |
Előzmény: 16624, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.03.27 12:37:55 (P) 16624. |
Szép, szép, de biztos, hogy a lakosság a fő pazarló? Nomeg mit tehet a nép arról, hogy azt az energiát hogyan állítják elő? Egészen véletlenül nem azokat kellene figyelmeztetni a felelősségükre, akik pl. rossz hatásfokú szalma-erőműveket akarnak építeni (meg akik azt engedélyezik)? Meg akik adminisztratív akadályokat gördítenek a szélerőművek, valamint az egyedi, a Föld hőenergiáit hasznosító módozatok ellen? OK, eloltom a lámpát egy-két órára, akár vissza sem kapcsolom. És ezzel mit oldottam meg? Semmit. |
|
Előzmény: 16622, Lilike |
<< 1 >> |
|