Színváltás: |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zsofi | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.04.12 11:04:41 (V) 16699. |
Külföldi!!!
|
|
| Előzmény: 16697, svédasztal | |
| benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.04.12 10:44:03 (V) 16698. |
| Lapcsánka: Néhol tócsninak hívják (pl. mifelénk is), van ahol baré, meg még a jóég tudja, hányféle neve van. Alapértelmezésben krumpli az alapja. Ez esetben hajdina volt. Hajdina: Gabonafélének tartják, mivel a búzához hasonló elkészítési módjai vannak, lisztet is őrölnek belőle. Amúgy a keserűfűfélék családjába tartozik. De nem keserű egyáltalán. Tele van B vitaminokkal. ITT többet is lehet olvasni róla. Érdemes. Meg van egy http://hajdina.lap.hu oldal is, tele linkekkel. |
|
| Előzmény: 16697, svédasztal | |
| svédasztal | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.04.12 02:49:51 (V) 16697. |
Micsodás micsodácskát?
|
|
| Előzmény: 16693, benzol | |
| benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.04.11 13:44:26 (Szo) 16693. |
Piacon voltunk. Sütögettek finomságokat. Hajdinás lapcsánkát pl. Marhajó.
|
|
| Előzmény: 16692, Hilda | |
| << 1 >> |
|