Színváltás: |
|
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.06.14 21:13:32 (V) 17042. |
Lecsaptál a ziccerre, mint gyöngytyúk a takonyra, mi? De nem, az igazság az, hogy miután ezt írtam, tettünk egy jó kis buszos körutazást, másnap pedig kollégákkal gyalogoltunk egy fél napot. Sőt, mindkét este a szálló kiváló korcsmájában töltöttük az időt. Onnan mentünk ki a reptérre Szóval, nem talált! |
|
Előzmény: 17031, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.06.12 16:43:59 (P) 17031. |
"Konferencián vagyok, úgyhogy sokmindent még nem láttam a városból." "1. stréber (szleng szótár) Érvényesülési mániás törtető. Másrészt szokás olyan embert is gúnyolni ezzel a szóval, aki csak egyszerűen nagyobb érdeklődést, elkötelezettséget mutat valamilyen dolog iránt, mint a nagy átlag, miáltal elnyeri elöljáróinak tetszését (és kollégáinak, csapattársainak rosszallását)." |
|
Előzmény: 17028, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.06.12 09:13:11 (P) 17028. |
Halihó! Üdvözlet minden kedves klubtagnak (meg azoknak is, akik esetleg épp kedvetlenek) Almatiból (lánykori nevén Alma Ata). Ez volt Kazahsztán fővárosa kb. 10 évvel ezelőttig. Konferencián vagyok, úgyhogy sokmindent még nem láttam a városból. Valamivel több a cirill betűs felirat, mint otthon, valamint a szovjet építészeti kultúra (és kulturálatlanság is) nyoma, de amúgy mintha egy magyar városban járnék. Na, jó, csak majdnem. A ma délután városnézésről fog szólni, remélem. Vasárnapra, a kispesti bulira már otthon leszek |
<< 1 >> |
|