Színváltás: |
|
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.06.19 00:02:55 (P) 17092. |
Tökéletesen igazad van a kemény munkát illetően, de azt Te is tudod, hogy a hely nagymértékben meghatározó. Ha egy szabadtéri, teszem azt Kispest, v. Hajógyári Sziget, nem azonos mondjuk a Művészetek Palotájával, pedig mindkét helyen felléphet egy rock együttes. | |
Előzmény: 17091, benzol |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.06.18 20:57:25 (Csü) 17091. |
Egy rock-koncerten is kemény munkát végeznek a művészek, mégsem megyünk frakkban, miegymás Értem én amúgy, én is kerülöm hagymát társaságban, lehetőleg, de attól még ez túl van lihegve, azt gondolom Persze, hagymája válogatja, nem egyformák e tekintetben sem. |
|
Előzmény: 17088, Hilda |
Hilda | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.06.18 18:56:32 (Csü) 17088. |
Pontosan, mert hogy fordított helyzetben engem is zavar. Piszok jó íze van, ezt nem vitatom, de büdös. Bocsánat, hagymaszagú. Ez tagadhatatlan, mint ahogy a pálpusztai is finom, de büdös. Megint mondom egészen más helyzet az, amikor egy társaságban kivétel nélkül mindenki nekiesik a fenti finomságoknak. Nekem az a filozofiám, amit mástól elvárok, azt magamtól megkövetelem. Egy szinházba sem megyek el papucsba, mezítláb, farmerba. A művészek igaz, hogy szórakoztatnak, de közben kemény munkát végeznek. Magamnak tartozom, és őket tisztelem meg azzal, hogy alkalomhoz illően jelenek meg. Most már tényleg túllihegtük a témát. |
|
Előzmény: 17084, benzol |
<< 1 >> |
|